Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

po sdeleni ceny noveho narazniku (7330 bez DPH) me napadlo, jestli nahodou nekdo nemate prebytecny naraznik na 405 r.v. 1988. Nejlepsi by bylo v sedostribrne metalize. Diky

Odesláno

Teď jsem ti chtěl psát,že ten spodní dil neexistuje .Je to celej nárazník a z lidí kterých jsem se ptal ho nikdo námá.Tak budu shánět dále.:(:D:(

Odesláno

Co to je za naraznik? Predek? Predek by mel byt stejny s novejsim modelem.Rozdil by mel byt jenom jestli tam mas mlhovky, nebo ne.

Zadni s pochopitelne od sedanu lisi.

Na vrakaci sezenes predek na MI i s mlhovkama za 6. Jedna mlhovka stoji 2 tis. Obycejny bys mohl sehnat tak za 4 mozna min.

Odesláno

Mám ten nárazník, ale jako nový rozhodně nevypadá, už taky pár ranek chytil. A je červený. Pokud by ti stačil... není problém.

Jinak na cenu nového v replice se podívej na www.aci.cz či www.autokelly.cz

Odesláno

jindra:, predek, psal jsem to jinde a tady jsem na to zapomel.. Nevite nekdo o vrakaci pobliz Teplic?

Oddie: da se to prestrikat? nechci aby pazout vypadal jak papouch.. Kolik za nej?

mate nekdo zkusenost s pridanim mlhovek? kdyz uz musim vymenit naraznik, tak bych je pridal.. . Diky za zkusenosti.. :)

Odesláno

Dá se přestříkat.

Černý nový p. nárazník s výztuhou na P405 vyjde v ACI na cca 2800,-, jestli jsem dobře koukal, tak za litr?

Mlhovky jsem nezkoumal, ale na obyč. 205-ce jsem je měl taky přidané, do vyřízlých děr ve spoileru.

Odesláno

Kdyz opomenu ty mlhovky, je potreba vypinac a rele. Naraznik je na mlhovky pripraven......je zevnitr naznacen tvar, ale musi byt origos... U 405ky jsou tusim zapustene a jsou tam takove plastove pripravky a proto original.;)

Odesláno

Vypínač a relé je brnkačka, to jsou drobnosti... A ještě natáhnout dráty, to je trochu opruz.

To docela koukám, že jsou tam díry naznačené. To to musím prozkoumat, že bych si je tam taky dal? Na 205-ce jsem měl zapojené mlhovky tak, že i blikaly se světelnou houkačkou, zároveň s dálkovými, to bych tam rád měl znovu...

Odesláno

oddie: za litr ho beru. Jestli nebude moc znicenej.. . Jeste k tomu prestrikani - mam barvu ve spreji a tvrdidlo pro metlu - od pezotu, myslis. ze to pujde tim, nebo s tim musim na lakovnu? jak jsi na tom s casem o vikendu? nevim, jestli sezenu prachy, jestli jo, mohl bych i driv. treba ve ctvrtek odpoledne? jeste malickost - uchyceni je stejny jako na originalu?

Odesláno

Strikat se to da, ale kdyz je tam odloupany lak, tak to chce jeste strikaci kit, protoze na ty metle je to videt.;)

Uchyceni stary a novy model je stejne. Dva a dva srouby na buchtach a po jednom na kazde strane plus male srouby k plastum a tusim jeden vpredu na pricku.;)

Odesláno

GEORG:Ty mlhovky jsou s plastovým rámečkem a jedna stojí od Boše v AUTOKELLY 1200,- kč .Tak si myslím,že tě to pustí.Já je tam mám o je to suprer věc a dobře to vypadá.:D:D:(

Odesláno

krmy: je pravda, ze to super vypada, ale chtel bych je hlavne kvuli bezpecnosti. Uz jsem parkrat jel s pazoutem za mlhy a je to dost o drzku. 3 litry navic neni tolik, kdyz si uvedomis, kolik te muze stat oprava naborenyho pazouta.. .

Odesláno

No já jsem koupil auto a už tam byli (jedná rozbytá) a je pravda ,že jsem je za mlhy ještě nezkoušel ,ale když jsem ho kupoval a viděl jsem ,že tam jsou mlhovky tak jsem byl rád.A ta cena je různá U nás v AUTO kelly je mají za 1350 a ve Slušticích za ni chtěl 1250 a 50 mi slevil.A svítí super.No je to na tobě.

Odesláno

Georg: o víkendu jsem, kdyžtak se stav mrknout. V jakým je přesně stavu, ti neřeknu, já jej moc neprohlížel, když jsme jej sundavali. Zeptej se Hicse nebo Štefana, jestli si nepamatujou, ti byli u toho :)))

Na to přestříkání je dobré mít plnič určený na plast.

A stavit se klidně můžeš, i když nebudeš mít prachy - když si ho vezmeš, tak mi je pak pošleš na účet, až budeš mít, mně neubyde :)

Odesláno

Nechval dne před večerem... :)

Zítra se mi to, abych pravdu řekl, moc nehodí. Ale mohl by ses zkusit domluvit na večer s Hicsem, že by ti jej případně ukázal a předal. Mám jej u něj, na severním okraji Prahy, kousek od Kralup...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...