Lukas.407 Odesláno 29. srpen 2019 Odesláno 29. srpen 2019 Zdravim, nesviti mi ani jedno brzdove svetlo. Podezrivam spinac na brzde. Jaky je tam kontakt? Je pres nej prohnano 12v? Da se opravit, nebo jedine novy. Urcite s tim ma nekdo zkusenosti. Dikes Citovat
307rg Odesláno 30. srpen 2019 Odesláno 30. srpen 2019 Čo chceš opravovať, stojí to pár korún, vymeniť a je pokoj! Tiež mi to nedalo keď sa mi porúčal ten spínač tak som ho rozobral a zistil som, že vinou zaoxidovaného kontaktu sa diel, na ktorom je kontakt prehrieval až tak, že sa úplne zdeformoval a spojenie kontaktov bolo potom nemožné. Takto poškodený už nezachráni nič, no je možné, že v počiatočnom štádiu poruchy stačí očistiť kontakty. Lenže taká oprava podľa mňa bude iba dočasná, a problém sa skôr či neskôr vráti. Pri cene cca 5€ za originál v PSA by som sa s tým nebabral, ide predsa aj o bezpečnosť, a tá je závislá od spoľahlivosti, "opravený" spínač môže kedykoľvek zradiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.