Blizzard1984 Odesláno 15. srpen 2019 Odesláno 15. srpen 2019 Zdravím .Mám dotaz ohledně centralniho zamykani.Kdyz otevru kličkem tak se otevřou jen dveře řidiče a kufr.Myslel jsem ,že to asi někdo odpojil tak jsem sundal tapec zadních dveří ,ale žádný mototrek tam nebyl.Jen kabely k repráku.je možné ,že je to takto z výroby?Nebo někdo prostě motorky odmontoval?Je přivezeno z Německa.S tím jsem se setkal naposled u Š120 tak fakt nevím...Díky za případné rady. Citovat
jarokare Odesláno 15. srpen 2019 Odesláno 15. srpen 2019 Jj , vyráběly se i 206 bez centrálu , když napíšeš VIN , tak se dá zjistit , jestli měla centrál nebo ne Citovat
ChouLu Odesláno 15. srpen 2019 Odesláno 15. srpen 2019 Podívej se na kufr na lištu.. pokud je v liště zámek, tak centrál nemáš Citovat
jarokare Odesláno 15. srpen 2019 Odesláno 15. srpen 2019 Tipuju , že to bude spíš SW , když se mu zadní dveře odjistí při odemčení řidičových Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.