Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Posledni dobou se mi stava, ze rano kdyz sednu do sluzebniho auta, tak je brzdovy pedal tvrdy jako kamen. Po nastartovani normalne zmekne a auto brzdi v pohode. Zajimalo by me jestli to je normalni nebo jestli to muze ukazovat na nejaky problem. Jde o peugeot 807.

Odesláno

To je u podtlakovýho posilovače brzd normální. Skus když zastavíš párkrát pořádně šlápnout na brzdu a taky ztvrdne. Jakmile nastartuješ, podtlak v sání ti pomáhá posilovat brzdy. Jednoduše řečeno

Odesláno

Jo tohle chapu, ze ten pedal ztvrdne kdyz ho bez nastartovaneho motoru \"naslapes\". Ale ze to dela samo od sebe. Vecer necham auto v praci a rano dojdu a pedal tvrdy jako kamen.

Odesláno

Nějakej ten podtlak by tam do druhýho dne zůstat měl. U obou mých aut se mi to stane jen když je nechám stát na nájezdu do garáže. Zrovna včera jsem xsaru myl a nechal jí na nájezdu stát tak pět hodin a po puštení ruční brzdy sem málem naboural 206ku. Pedál taky tvrdej. Ale nějakou chybu v tom nevidim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...