Aluška Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . Ty kapesníčky budou,litry teplého čajíku se taky zařídí když tak se do nich neco přileje:D(na vypálení červíka) horší to bude stím ibalginem jestli bych to moch smíchat s tím tekutým zázrakem:myslim:myslim:papa Citovat
aka Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Aluška Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . Ty kapesníčky budou,litry teplého čajíku se taky zařídí když tak se do nich neco přileje:D(na vypálení červíka) horší to bude stím ibalginem jestli bych to moch smíchat s tím tekutým zázrakem:myslim:myslim:papa coz o to, smichat to muzes..vysledek skvost.... Citovat
aka Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . nechci kazit radost, ze je to na ustupu.....ale ja mela stav:hlava, teplota, krk uz minulej tejden a ta blba ryma porad trva:xvul stop ryme!!!!! Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Holky brzo se uzdravte Já jsem se už konečně všeho zbavil. Po klouzaní jsem byl trochu nachcípanej a teď už v pohodě. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Jinak je u nás pořád stejně kolem +4 stupňů. Jen teď byla velká chumelenice, ale naštěstí jen přeháňka. Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Aluška Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . Ty kapesníčky budou,litry teplého čajíku se taky zařídí když tak se do nich neco přileje:D(na vypálení červíka) horší to bude stím ibalginem jestli bych to moch smíchat s tím tekutým zázrakem:myslim:myslim:papa Myslím, že po ibalginu a něčem na červíky, to bude ještě zajímavější. Pak budeš možná řešit ještě další nepředvídatelné situace :D :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Aluška Mě bolela hlavička včera a předevčírem a v krku mi taky škrábalo, takže teď už je to vlastně lepší a doufám, že je \"virus\" na ústupu . Mě pomohl ibalgin, sprej do nosánku, dva balíky papírových kapesníčků a litry teplého čajíku :-) . Ty kapesníčky budou,litry teplého čajíku se taky zařídí když tak se do nich neco přileje:D(na vypálení červíka) horší to bude stím ibalginem jestli bych to moch smíchat s tím tekutým zázrakem:myslim:myslim:papa Zkusit to muže ale bůh ví co to s tebou udělá Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Aktuální foto zase něco napadlo [upravil dne 6.3.06 Petr 406 red] Citovat
AKCZ Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 jj .. dnes rano jsem smetal z auta dalsich 5cm .. Orlicke Hory Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 U nás ne, heččč :aut . U nás zatím svítí krásně sluníčko . Citovat
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 tak to sem teda u nas nejak dlooouho nepotkala, ale padaj z nebe krasne veliky vlocky:mrk:D Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, já to zakřikla, už sněží, už mě to fakticky vytáčí. Před chvilinkou jsem četla počasí příštích dnů: do neděle se bude oteplovat dokonce až na 7°C a pak zase bude mrznout a to aji přes den. Budu stávkovat !!!!!!!!! :xvul :xvul Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Přidávám se ke stávce - v Praze taky sněžilo.....je to děs.:grr Citovat
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Bohousi, v Praze nesnezilo, v Praze porad snezi.... Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Vendulko - ne ne ne právě nesněží, ale svítí sluníčko :papa Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá . Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****. Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, já to zakřikla, už sněží, už mě to fakticky vytáčí. Před chvilinkou jsem četla počasí příštích dnů: do neděle se bude oteplovat dokonce až na 7°C a pak zase bude mrznout a to aji přes den. Budu stávkovat !!!!!!!!! :xvul :xvul Těch 7°C by bylo super už aby to zůstalo. Ale s tím mrazem nesouhlasím. Přidávám se k vám taky budu stávkovat!!! Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá . Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****. Ano, v létě teploty pod 30°C neuznávám . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.