jan.svaton Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Zdravim, muzete mi nekdo pomoct? blbne mi abs na P405 novy model.. kdyz se to napojilo na diagnostiku tak to hlasilo chybu v prednim levem kole. Proste mi to blbne. treba nastartuju auto a je to v pohode, ale jak zacnu brzdit tak hned se rozsviti kontrolka ABS a uz to jede smykem. zadny prerusovani nic. Co by to mohlo byt nebo co s tim? Diky Citovat
vector Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: jan.svaton Zdravim, muzete mi nekdo pomoct? blbne mi abs na P405 novy model.. kdyz se to napojilo na diagnostiku tak to hlasilo chybu v prednim levem kole. Proste mi to blbne. treba nastartuju auto a je to v pohode, ale jak zacnu brzdit tak hned se rozsviti kontrolka ABS a uz to jede smykem. zadny prerusovani nic. Co by to mohlo byt nebo co s tim? Diky Snímač, nebo kabel, nebo jednotka. Neni to žádná alchymie, ale, když budeš stát na dvoře a budeš se na to dívat, tak nic nevymyslíš. Servíce.... Citovat
jan.svaton Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 dobry, ale jak to poznam co to je? Citovat
TITANa Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 no asi hovnako. chod s tym do servisu alebo to daj garazovemu nech na tom robi 2mesiace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.