mitre22 Odesláno 15. červenec 2019 Odesláno 15. červenec 2019 (upraveno) zdravim neako sa nevyznam ale rad by som zistil co sa da robit ked mi rádio pipa pravidlne... autoradio som kupil na vrakovisku a vymenil za moje stare (uz nefungovalo) vsetko funguje ako ma okrem toho neznesitelného pipania...z coho mi vychadza ze nie je asi spárovane?? Da sa to neako inak obist alebo musim ist do autorizaku??? kedze je z vrakoviska nepoznam povod a nerad by som bol oznacovany za zlodeja Auto: peugeot 207 Rok: 2009 ďakujem za akúkoľek radu Upraveno 15. červenec 2019 uživatelem mitre22 Citovat
Návštěvník Odesláno 15. červenec 2019 Odesláno 15. červenec 2019 (upraveno) Musíš diagnostikou zadat VIN tvého auta do rádia. potom to bude v pohodě. Diagnostikou Peugeot Planet. Upraveno 15. červenec 2019 uživatelem Návštěvník Citovat
mitre22 Odesláno 15. červenec 2019 Autor Odesláno 15. červenec 2019 dakujem za radu.... nenasiel by sa niekto kto by mi to nahodil cez diagnistiku ?? najlepsie žilinsky kraj odmena jasna Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. červenec 2019 Odesláno 15. červenec 2019 ze je kradene prudit budou ale udelaji to kazdy leůpsi vrakoviste to naprogramuje uz pred prodejem na tvoje VIN mitre22 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.