Richard296 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Chci se zeptat za jak dlouho Vám nastartuje 406 1,8 16V (LPG je namontováno - auto startuje ale na benzín). Teď v zimě? Mě startuje po cca 3s. Při největším mrazu - 20°C je to normální? Měl jsem auto na kontrole v servise, ale na nic nepřišli - prý je to normální. Auto totiž vždy po této době spolehlivě nastartuje na všechny válce. Jezdil jsem jenom na benzín cca 1000km a čas studeného startu je pořád stejný. Auto má nové náplně, filtry, rozvodový řemen, generální opravu krokového motoru volnoběhu, svíčky a změřené tlaky ve válci vše OK. Nenapadá vás co dělat? Citovat
Ferry Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 nevim co mas za zarizeni, ja mam DGi od AG systems a to startuje tak, ze pokud je teplota motoru nizsi jak 65st C tak startuje vzdy na benzin a po dosazeni te teploty si ridici jednotka LPG prepne na plyn Pokud je teplota vyssi jak 65stC, tak nastartuje na benzin a pak bezprostredne prepne na LPG ty spatne starty pri studenem motoru budou nejspis tim, ze pokud mas vyparnik, tak jelikoz je studeny a odparenim kapalneho LPG z nadrze se jeste vice ochladi, muze zamrznout tryska nebo ventil a do motoru pak jde nedostatek paliva na jeho chod Citovat
Richard296 Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Auto je dovoz z Holandska a je z roku 1999. LPG systém neznám. Jinak se chová podobně. Pokud, ale startuje ne benzín tak přece by nemělo docházet ke zplynování plynu? Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 tak to budes mit pravdepodobne system Vialle a ten nema vyparnik ale vstrikuje primo kapalne LPG do sani, zkus to jeste zjistit, jinak asi jsem presne nepochopil tvuj dotaz, tim ze startuje po 3s jsi myslel, ze musis starterem tocit 3s nez motor chytne ? Musim rict ze cas od otoceni klickem do doby nez motor chytne jsem nikdy nemeril ani nad nim nepremyslel Citovat
Richard296 Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Jo mám čtyřbodový vstřik přímo do sání. Ano, než auto nastaruje musím se startérem točit cca 3 s. Kdyby ti to dělalo tak by sis toho určitě všiml, protože při první vteřině to bereš jako normal, při druhé si uvědomíš, že se motor otočíl cca 6-7x a ve třetí začneš přemýšlet o tom jestli auto nastaruje nebo ne. Tři vteřiny jsou při staru sakra dlouhá doba - kolikrát si myslím, že asi půjdu pěšky!? Citovat
Petr X Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Taky mi auto nechytne hned po prvnim prevaleni valcu jako je clovek zvykly u jinych aut, ale 3s to urcite nejsou. Ale u me to bude baterkou. Mam totiz 40Ah baterku a motor pri nizkych teplotach toci o neco pomaleji, proto asi trosku delsi doba. Citovat
Petr X Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Jinak bych tady asi neresil, co mas za zarizeni LPG, protoze plyn na to nema zadnej vliv, kdyz startujes jen na benzin a nejde to ovlivnit. Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 hmm, tezko rict, me vetsinou chytne motor na prvni otoceni klickem a skoro hned, je pravda ze parkuju v prujezdu kde teplota klesa jen tak na -3 mam tri roky starou baterkum, tusim ze 55Ah O neco dyl trval start kdyz jsem stal tyden venku na mrazu asi -15 a rano jsem startoval, ale vzdycky na prvni otoceni klicku vcelku po kratky dobe motor chytnul, netusim ale jestli je to jedna nebo dve nebo tri sekundy Kdyz tak ted mam pred sebou hodinky a koukam jak dlouha doba je to tri sekundy tak je to asi o trosku delsi nez startuju ja, mozna tak o pulku No muzes zkusit pujcit si od nekoho silnejsi baterku a zkusit to s ni, popr treba vymenit svicky, ale to nevim jakej bude mit vliv Citovat
Richard296 Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 No je fakt, že baterka je tam roku 1999. To mě nenapadlo, že by to mohlo být baterkou. Zkusím auto hodit přes noc na nabíječku a ráno uvidím jestli to pomůže. Ale jinak točí dobře! Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 ja mel do predloni baterku jeste origos z vyrobni linky z 95 roku, dozila se 8mi let a v lete by byvala urcite jeste startovala, v zime uz ale obcas sla ztezka, takze jsem ji preventivne vymenil aby se nahodou necekane nezhroutila Citovat
Richard296 Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Včera jsem dal auto na nabíječku, dolil jsem destilovanou vodu. Ráno jsem startoval na první otočku motoru. Jsem zvědav jak dlouho baterka vydrží. Jinak budu muset koupit druhou. Všem Vám děkuji. Taková drobnost a mě to nenapadne! Ale co je divné, že v servise mě na to neupozornili. A to jsem byl ve dvou! Ještě jednou dík. Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Tak to vidis ono kdyz mas slabou baterku tak se to nemusi projevit jen spatnym startovanim, ale treba i zablokovanim imobilizeru, takze je treba dbat, aby byla v dobre kondici. Velky vliv ma i stav kontaktu a dotazeni svorek, kdyz jsou zoxidovane a nebo povolene, tak to taky zrovna dobre nestartuje, to uz se mi stalo, po prvnim neuspesnem pokusu o start uz druhy pokus vubec nesel, zjistil jsem pak povolenou kostru na baterce. Jinak pozor pri odpojovani baterky, pokud mas originalni autoradio s kodem a ten kod neznas, odpojenim napajeni se radio zablokuje a musel bys ten kod shanet Tak at to jezdi Citovat
Richard296 Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Zdárec. Ještě se vrátím k tomuto problému. O víkendu jsem zkoumal baterku a nezjistil jsem kapacitu! Knížka nepopisuje typ baterie ani návody k použití to neuvádí. ¨Jaká tam teda je baterie. Minimálně asi 55Ah? Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 jj pro 1.8cku je tam ta 55Ah, jeste bych se mohl podivat vecer doma do katalogu ND ale min ja 55Ah to nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.