landys_cz Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Už potřetí za 4 měsíce se mi stalo, že se elektronika za jízdy zbláznila a spadlo to do nouzového režimu. Vše asi 100km od domova. Jednou při předjíždění, jindy krátce po cca hodinové přestávce po startu z nějaké vesnické křižovatky, jindy při klidné jízdě po dálnici. Vždy se rozbliká kontrolka ABS, ESC, parkovací brzdy a co si stačím všimnout, tak u závada motoru. No a pak to omezí maximální otáčky těsně nad volnoběh a píše o závadě parkovací brzdy, atd. Při první příležitosti zastavím a na chvíli vypnu motor a pak to zase jede. Musí se to manuálně odbrzdit a ABS a ESC svítí, jako bych utrhl čidlo. Po asi 10 minutách to zmizí. Byl jsem v servisu, napíchli na diagnostiku a nic nenašli. Jen nesmyslné hlášky, že jednotka handsfree nekomunikuje a dešťový senzor je v nouzovém režimu. Prověřili ukostření baterie a motoru (u Boxera prý zlobí), na nic nepřišli, účtovali majlant a já se teď bojím odjet na dovolenou. Nemá s tím někdo zkušenosti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.