Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už potřetí za 4 měsíce se mi stalo, že se elektronika za jízdy zbláznila a spadlo to do nouzového režimu.

Vše asi 100km od domova. Jednou při předjíždění, jindy krátce po cca hodinové přestávce po startu z nějaké vesnické křižovatky, jindy při klidné jízdě po dálnici. Vždy se rozbliká kontrolka ABS, ESC, parkovací brzdy a co si stačím všimnout, tak u závada motoru. No a pak to omezí maximální otáčky těsně nad volnoběh a píše o závadě parkovací brzdy, atd. Při první příležitosti zastavím a na chvíli vypnu motor a pak to zase jede. Musí se to manuálně odbrzdit a ABS a ESC svítí, jako bych utrhl čidlo. Po asi 10 minutách to zmizí.

Byl jsem v servisu, napíchli na diagnostiku a nic nenašli. Jen nesmyslné hlášky, že jednotka handsfree nekomunikuje a dešťový senzor je v nouzovém režimu. Prověřili ukostření baterie a motoru (u Boxera prý zlobí), na nic nepřišli, účtovali majlant a já se teď bojím odjet na dovolenou.

Nemá s tím někdo zkušenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...