tomy106 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Zdravim , :myslimMuzete mi nekdo poradit jakej olej nalejt do 106 1,1i Diky Tom Citovat
Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Záleží, co tam lil majitel před tebou - vždycky je dobrý nezaměňovat sintetiku za polosintetiku syntetiku ... zkus to vysondovat (každopádně sint. je zbytečná pro 1.1 motor) Jinak já bych tam asi lil 10W 40 značek máš nepřeberný množství, ale volil bych nějakou, ke který budeš mít vždy přístup, abys to zbytečně nezaměňoval při každý výměně oleje značku za zknačku ...(já tam dávám Valvoline - nějak mi přirostl k srdci ani nevim proč - ale je relativně drahej, ale prostě maže:D) Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Neon Záleží, co tam lil majitel před tebou - vždycky je dobrý nezaměňovat sintetiku za polosintetiku syntetiku ... zkus to vysondovat (každopádně sint. je zbytečná pro 1.1 motor) Jinak já bych tam asi lil 10W 40 značek máš nepřeberný množství, ale volil bych nějakou, ke který budeš mít vždy přístup, abys to zbytečně nezaměňoval při každý výměně oleje značku za zknačku ...(já tam dávám Valvoline - nějak mi přirostl k srdci ani nevim proč - ale je relativně drahej, ale prostě maže:D) Nic proti,ale myslím,že je to napsaný už v tom příspěvku:D:D:D:aut Citovat
Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Neon Záleží, co tam lil majitel před tebou - vždycky je dobrý nezaměňovat sintetiku za polosintetiku syntetiku ... zkus to vysondovat (každopádně sint. je zbytečná pro 1.1 motor) Jinak já bych tam asi lil 10W 40 značek máš nepřeberný množství, ale volil bych nějakou, ke který budeš mít vždy přístup, abys to zbytečně nezaměňoval při každý výměně oleje značku za zknačku ...(já tam dávám Valvoline - nějak mi přirostl k srdci ani nevim proč - ale je relativně drahej, ale prostě maže:D) Nic proti,ale myslím,že je to napsaný už v tom příspěvku:D:D:D:aut Nic proti, ale je to tam popsaný \"trošku\" jinak :D:D:aut a hlavně: byl to mů postřeh a moje rada :D:cool: Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Neon Nic proti,ale myslím,že je to napsaný už v tom příspěvku:D:D:D:aut Nic proti, ale je to tam popsaný \"trošku\" jinak :D:D:aut a hlavně: byl to mů postřeh a moje rada :D:cool: Nic proti,když myslíš:D:D Citovat
tomy106 Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Tak diky moc vsem,dost mi to pomohlo,zadnej listek s predeslim olejem jsem tam nenasel ,tak tam nacpu nakou tu polosyntetiku 10W 40:super Tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.