Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záleží, co tam lil majitel před tebou - vždycky je dobrý nezaměňovat sintetiku za polosintetiku syntetiku ... zkus to vysondovat (každopádně sint. je zbytečná pro 1.1 motor)

Jinak já bych tam asi lil 10W 40 značek máš nepřeberný množství, ale volil bych nějakou, ke který budeš mít vždy přístup, abys to zbytečně nezaměňoval při každý výměně oleje značku za zknačku ...(já tam dávám Valvoline - nějak mi přirostl k srdci ani nevim proč - ale je relativně drahej, ale prostě maže:D)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Záleží, co tam lil majitel před tebou - vždycky je dobrý nezaměňovat sintetiku za polosintetiku syntetiku ... zkus to vysondovat (každopádně sint. je zbytečná pro 1.1 motor)

Jinak já bych tam asi lil 10W 40 značek máš nepřeberný množství, ale volil bych nějakou, ke který budeš mít vždy přístup, abys to zbytečně nezaměňoval při každý výměně oleje značku za zknačku ...(já tam dávám Valvoline - nějak mi přirostl k srdci ani nevim proč - ale je relativně drahej, ale prostě maže:D)

Nic proti,ale myslím,že je to napsaný už v tom příspěvku:D:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Nic proti, ale je to tam popsaný \"trošku\" jinak :D:D:D:aut

a hlavně: byl to mů postřeh a moje rada :D:D:cool::roker

Odesláno

Nic proti, ale je to tam popsaný \"trošku\" jinak :D:D:D:aut

a hlavně: byl to mů postřeh a moje rada :D:D:cool::roker

Nic proti,když myslíš:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...