chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni co takhle niki neboli brutalni nikita! Tak to se hned může jmenovat BLADE a to je to pravé jméno BLADE:D:D:D Citovat
Aluška Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: kšanda psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý) ještě by se mohl jmenovat například gyros a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa Tak to vypadá, že budu mít v kanceláři celý peugeot klub jako zvěřinec nebo budu králíčka denně přejmenovávat, abych vystřídala všechny jména a nikoho neurazila . Citovat
aka Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: kšanda psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý) ještě by se mohl jmenovat například gyros a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa Tak to vypadá, že budu mít v kanceláři celý peugeot klub jako zvěřinec nebo budu králíčka denně přejmenovávat, abych vystřídala všechny jména a nikoho neurazila . To radsi to prvni, jinak to bude docela schizofrenik..... Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 nedavno jsme kupovali pejska a muz vam rict ze jsme stravili tolik casu hledanim jmena,tech kalendaru co jsem na netu prolez,hruza,uz nikdy vice,tudiz alusce nezavidim! Citovat
Aluška Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Tak jsem opět pokročila, dnes jsem si koupila pěknou klec za nepěkné penízky, snad se bude mému budoucímu králíčkovi v ní líbit. Takže zítra možná klec vybavím a pak už jen sehnat toho ušáčka a nějak ho pojmenovat . Citovat
Tommy306 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Tak jsem opět pokročila, dnes jsem si koupila pěknou klec za nepěkné penízky, snad se bude mému budoucímu králíčkovi v ní líbit. Takže zítra možná klec vybavím a pak už jen sehnat toho ušáčka a nějak ho pojmenovat . tak co?? už máš kualíčka?? kdyby se ti zpočátku zdálo, že není moc veselej, mám pro tebe malou radu...:D:D Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Aluška Tak jsem opět pokročila, dnes jsem si koupila pěknou klec za nepěkné penízky, snad se bude mému budoucímu králíčkovi v ní líbit. Takže zítra možná klec vybavím a pak už jen sehnat toho ušáčka a nějak ho pojmenovat . tak co?? už máš kualíčka?? kdyby se ti zpočátku zdálo, že není moc veselej, mám pro tebe malou radu...:D:D Nemám, mají je málo kde a nikde nemají takového jakého chci já, většinou mně řekli, že si mám počkat na konec března, že se budou rodit více, že teď je to slabý, ach jo . A ta fotka je super , už vím, co dostane dobrého :D . Citovat
aka Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Nemám, mají je málo kde a nikde nemají takového jakého chci já, většinou mně řekli, že si mám počkat na konec března, že se budou rodit více, že teď je to slabý, ach jo . A ta fotka je super , už vím, co dostane dobrého :D . A jakeho chces? Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Aluška Nemám, mají je málo kde a nikde nemají takového jakého chci já, většinou mně řekli, že si mám počkat na konec března, že se budou rodit více, že teď je to slabý, ach jo . A ta fotka je super , už vím, co dostane dobrého :D . A jakeho chces? Chci zakrslého beránka, nejlépe šedého a nebo hnědého, ale takové už jsem dlouho neviděla. Většinou mají bílé a strakaté. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Tak to zvědavej jakého nakonec budeš mít A co jméno už máš??? Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Tak to zvědavej jakého nakonec budeš mít A co jméno už máš??? Já jsem taky zvědavá a moc :D , co to bude, až to bude :D. Jméno zatím nevím, protože nevím zda to bude on a nebo ona . Ale pak dám určitě všem vědět. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Tak to zvědavej jakého nakonec budeš mít A co jméno už máš??? Já jsem taky zvědavá a moc :D , co to bude, až to bude :D. Jméno zatím nevím, protože nevím zda to bude on a nebo ona . Ale pak dám určitě všem vědět. To dej vědět a hlavně ho pak vyfot. Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Tak to zvědavej jakého nakonec budeš mít A co jméno už máš??? Já jsem taky zvědavá a moc :D , co to bude, až to bude :D. Jméno zatím nevím, protože nevím zda to bude on a nebo ona . Ale pak dám určitě všem vědět. To dej vědět a hlavně ho pak vyfot. Určitě se pochlubím . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.