Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak pojmenovat činčilu (činčiláka)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý)

ještě by se mohl jmenovat například gyros

a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa

Tak to vypadá, že budu mít v kanceláři celý peugeot klub jako zvěřinec :D nebo budu králíčka denně přejmenovávat, abych vystřídala všechny jména a nikoho neurazila :myslim .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: kšanda

psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý)

ještě by se mohl jmenovat například gyros

a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa

Tak to vypadá, že budu mít v kanceláři celý peugeot klub jako zvěřinec :D nebo budu králíčka denně přejmenovávat, abych vystřídala všechny jména a nikoho neurazila :myslim .

To radsi to prvni, jinak to bude docela schizofrenik.....

Odesláno

nedavno jsme kupovali pejska a muz vam rict ze jsme stravili tolik casu hledanim jmena,tech kalendaru co jsem na netu prolez,hruza,uz nikdy vice,tudiz alusce nezavidim!

Odesláno

Tak jsem opět pokročila, dnes jsem si koupila pěknou klec za nepěkné penízky, snad se bude mému budoucímu králíčkovi v ní líbit. Takže zítra možná klec vybavím a pak už jen sehnat toho ušáčka a nějak ho pojmenovat :myslim:) .

Odesláno

Tak jsem opět pokročila, dnes jsem si koupila pěknou klec za nepěkné penízky, snad se bude mému budoucímu králíčkovi v ní líbit. Takže zítra možná klec vybavím a pak už jen sehnat toho ušáčka a nějak ho pojmenovat :myslim:) .

tak co?? už máš kualíčka?? kdyby se ti zpočátku zdálo, že není moc veselej, mám pro tebe malou radu...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

tak co?? už máš kualíčka?? kdyby se ti zpočátku zdálo, že není moc veselej, mám pro tebe malou radu...:D:D:D

Nemám, mají je málo kde a nikde nemají takového jakého chci já, většinou mně řekli, že si mám počkat na konec března, že se budou rodit více, že teď je to slabý, ach jo :myslim .

A ta fotka je super :super, už vím, co dostane dobrého :D :D .

Odesláno

Nemám, mají je málo kde a nikde nemají takového jakého chci já, většinou mně řekli, že si mám počkat na konec března, že se budou rodit více, že teď je to slabý, ach jo :myslim .

A jakeho chces?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: aka

A jakeho chces?:myslim

Chci zakrslého beránka, nejlépe šedého a nebo hnědého, ale takové už jsem dlouho neviděla. Většinou mají bílé a strakaté.

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Tak to zvědavej jakého nakonec budeš mít :) A co jméno už máš???

Já jsem taky zvědavá a moc :D :D , co to bude, až to bude :D :D. Jméno zatím nevím, protože nevím zda to bude on a nebo ona :myslim . Ale pak dám určitě všem vědět.

Odesláno

Já jsem taky zvědavá a moc :D :D , co to bude, až to bude :D :D. Jméno zatím nevím, protože nevím zda to bude on a nebo ona :myslim . Ale pak dám určitě všem vědět.

To dej vědět a hlavně ho pak vyfot.

Odesláno

To dej vědět a hlavně ho pak vyfot.

Určitě se pochlubím :aut .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...