pandinus Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Nazdar lidičky...mám jednu otázečku...mám 406 rv. 1997 a chtěl jsem se zeptat, zda by šel předek předělat na nový model, tedy čirá optika, přední kapota, blatníky a předek od r. 2001...musel by se dělat razantní zásah do kostry vozu nebo né?! Nějakej frajer mi nacouval do předku, praskl mi přední nárazník s maskou, rozbil LP světlo a z místa DN ujel ( asi měl strach o bonus debil ). No a protože musím kupovat nové (resp. zánovní ), tak jsem se chtěl zeptat, když koupím výše uvedené věci, jestli mi to bude pasovat a udělám předek jako u nového modelu?!!! Děkuju na odpovědi. Citovat
piškotek Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Rozhodně bych to nedělal.Měli jsme takovou 406ku v bazaru a stála tam jenom kvůli tomu že to nebylo jak to má být.Předek nový a zadek starý to není dobrá kombinace.Já bych takové auto nikdy nechtěl. Citovat
Guest Masinka Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Na kombiku to nepujde tolik poznat, kdybych mel rozbitej predek, tak ho taky predelam na novej typ. JInak zkus ve vyhledavani najit prispevek od Radek V., kdysi to tu popisoval docela podrobne. Citovat
Dave_k Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Je fakt že tady je pár lidí který to přestavovali na new face. Zvenčí to na breaku asi hned nepoznáš, ale když ty auta trochu znáš tak podle interiéru to poznáš a i rok výroby bude podezřelej a těžko se pak vysvětluje že to byl jen lehkej ?ukec. Citovat
Radek V. Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 2pandinus ve svém profilu mám ještě fotky 406ky s předělaným předkem.... Dělal to i \"white\" a u breaku to moc neznalý člověk nepozná. Je tam vlastně rozdíl v bočních blikačích a nový model má navíc na pátých dveřích dole stříbrnou lištu.....jo a samozřejmě je jiný i interier... Citovat
pandinus Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 :cool:no nevim, každej mě od toho zatim zrazuje. Hele mám dotaz, kde všude mají přední světla uchycení ( resp. kolik jich na světle je?!) Díky za odpověď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.