Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ma 807 a mel jsem delsi dobu odpojenou baterii kvuli vymene alternatoru cca 24 hod.  a ted mi nejdou otevrit zadni posuvne elektricke dvere L i P zavrit elektricky jdou otevrit ne. Kdyz vemu za kliku a dvere trochu odskoci pak tlacitkem otevrit jdou!!! Pred odpojeni baterie vse chodilo normalne. Nevi nekdo kde muze byt problem? Dekuji za odpovedi. Omlouvam se ze zakladam tema hledal jsem , ale tento problem jsem nenasel. 

Odesláno
před 4 hodinami, firedogk9 napsal:

Zdravim ma 807 a mel jsem delsi dobu odpojenou baterii kvuli vymene alternatoru cca 24 hod.  a ted mi nejdou otevrit zadni posuvne elektricke dvere L i P zavrit elektricky jdou otevrit ne. Kdyz vemu za kliku a dvere trochu odskoci pak tlacitkem otevrit jdou!!! Pred odpojeni baterie vse chodilo normalne. Nevi nekdo kde muze byt problem? Dekuji za odpovedi. Omlouvam se ze zakladam tema hledal jsem , ale tento problem jsem nenasel. 

Vyreseno uz jsem na to prisel problem byl zrejme v tom ze jsem neotocil kolama vse jsem delal na miste. Dekuji vsem za snahu. 

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte. 

Mám problém s posuvnými dverami. Včera pri zatvarani sa nezavreli, znova sa otvorili. Po treťom pokuse som vystúpil a skontroloval som či niečo ich neblokuje. Zavrel som ich ručne a od vtedy prestali fungovať. Len ich odisti. Pri zmačknuti zatvarania len pipne. Tak neviem či odišiel motorček alebo som to rozštelovak.

Ďakujem 

Odesláno

Jestli nejdou ani jedny a jen pípnou, tak zkontroluj zda jsi nechtíc nezmáčkl dětskou pojistku na dveřích u řidiče. Je to tlačítko, kterým blokuješ zadní okna.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já bych se s dovolením taky přidal k potížím. Jedny posuvné dveře jdou otevřít jen na cca 10cm a dál nic. Zavřít je musím jen manuálně a ještě je dotlačit. Měl jsem podezření na potíže s uvolněným šroubem v liště, ale v těchto místech žádný není. Nesetkal se s tím někdo? 

PS: druhé dveře fungují bez potíží.

Díky

Odesláno
před 2 minutami, jarmyl napsal:

To samé jsem řešil před 7 lety v tomto tématu:

Nakonec v servisu nějak inicializovali snímač otáček.

Nevím, zda to je to samý, ale mě nejdou otevřít ani mechanicky. Dostanu se do stejného místa a šlus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...