Mikii84 Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte kontakty nebo doporučení na nějakou firmu co opravuje klima:myslim Mám proražený výměník klimatizace a špatné čidlo venkovní teploty.V pažout servisu oprava kolem 10 000:bojim Tak jestli nevíte o něčem lepším.Dík:super Citovat
vector Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Mikii84 Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte kontakty nebo doporučení na nějakou firmu co opravuje klima:myslim Mám proražený výměník klimatizace a špatné čidlo venkovní teploty.V pažout servisu oprava kolem 10 000:bojim Tak jestli nevíte o něčem lepším.Dík:super Jo pane výměníček ja drahá sranda a problém je i v tom, že pokud je z vraku může mít v háji trubičky, nebo závity. Třeba hadice jsou sice dražší legrace, ale vyplatí se je vzít nové z Peugeotu a nepoloží tě to. Tady je základní problím v tom, že je to většinou Valeo a dávat tam něco jiného je víc než problém. Valeo stojí kolem 12TI a to nepočítám náplň a kontrolu. Držim palce. Citovat
gvg Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 No, já řešil to samé s mou 306 - celkem mě to vyšlo na 18.000,- (novej výparník, palubka dolů, práce + ještě nějaká elektrika) a opravdu můžu jen doporučit firmu DW servis (snad to nebude bráno jako reklama). Sice jsou zaměřeni na koncernová auta, ale bylo mě to doporučeno Vašendovci a jsem opravdu velice spokojen. Jednání velice příjemné, vždy volali když něco nalezli, dohodnutá cena nebyla překročena - zkrátka, doporučuju! Citovat
Mikii84 Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 No jo spousta peněz ale do léta to budu muset nějak vyřešit.Zatím dík:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.