chechet Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 nova svetla jsou naprosto ruleeezni! :D kvasky: bude to sice OT, ale nahod fotky ze vsech stran Citovat
Kvasky Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Nic lepšího nemám. Jsem ve škole a tak nemám moc fotek. Jen tak mimo mísu... Předek budu dělat trochu jinej a asi budu dávat černý tahokovy. Uvidím, jak to bude s časem s financema:roll Citovat
Driver Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Jo hezký, líbí se mi. Takový decentní, žádný laminátový hrůzy plný tahokovu. A hlavně pěkný kola. Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky Ten zadní spoiler jsem dělal sám z laminátu( Home made). Vymodeloval jsem si kopyto z polystyrenu podle obrázku (shodou okolností byl na fotce Golf) a na pozitiv jsem laminoval. Byl to můj první pokus laminovaní takový velký věci. Ale už bych ho takhle nedělal. Koupil bych si spodek třeba z Golfa a napasoval na auto. Pak jsem dělal mračítka. no tak jestli teda nekecas tak potvrzujes zlaty cesky rucicky protoze to je fakt moc pekna prace,az se toho budes zbavovat dej vedet!,jinak mas moc peknou karku,moc se mi libi!!nic prehnanyho,pekne sladeny fakt pekny!!! Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: AKCZ Hrabnul jsem trochu do fotoarchivu tak prosiiim tak jsem nad tema fotkam stravil asi 10 minut!!myslim si ze kdyby stary svetla byli bez toho cernyho plasti a na kufru nebyla ta plastova lista tak se mi stejne libej vic,ale jinak mate pravdu,nova svetla jsou nova svetla!!! Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni Původně zaslal: AKCZ Hrabnul jsem trochu do fotoarchivu tak prosiiim tak jsem nad tema fotkam stravil asi 10 minut!!myslim si ze kdyby stary svetla byli bez toho cernyho plasti a na kufru nebyla ta plastova lista tak se mi stejne libej vic,ale jinak mate pravdu,nova svetla jsou nova svetla!!! Nene,není nad nová:D:D:aut:mrk:papa Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 jetste ti musim dat za pravdu ze nova svetla jsou hezci na jakykoli barve auta krom cerveny!!u cervenejch a vinovejch a ruznejch tehle odstinu jsou hezci ty starsi...... Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni jetste ti musim dat za pravdu ze nova svetla jsou hezci na jakykoli barve auta krom cerveny!!u cervenejch a vinovejch a ruznejch tehle odstinu jsou hezci ty starsi...... Nejsou :autponěvadž ty nové pasujou ke všem barvám bez vyjímky:aut,když je nahradit tak jedině nějakýma těma chromovýma nebo diodovýma:mrk:D:D:D Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 mel jsem v umysli ciry svetla i do zadu,jelikoz mam vinonou barvu tak cervena origo svetla nechavam,pac mi prijde ze je to perfekte sladeni,mel jsem moznost tam dat ciry,ale proste namuj vkus tam moc jecej!! Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni mel jsem v umysli ciry svetla i do zadu,jelikoz mam vinonou barvu tak cervena origo svetla nechavam,pac mi prijde ze je to perfekte sladeni,mel jsem moznost tam dat ciry,ale proste namuj vkus tam moc jecej!! A co tyhle :mrk:mrk:mrk:D Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 no takhle vypadaj suprove!!!kolik kostujou???stejne bych je musel videt na aute!! Citovat
chechet Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 tohle jsou pry LED svetla pro fazy 2 (a 3). pokud by to hezky svitilo tak by mohly byt dobre a pekne. ale ne na mem aute Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 na tyhle svetla jsem koukal taky,me se nelibi ten oval,kdyby to byl krouzek je to lepsi!!jsem hroznej co,vecne nespokojenej!! Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 jsou tyhle zatmaveny nebo ne??jestli jo tak by byli lepsi!!! Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni no takhle vypadaj suprove!!!kolik kostujou???stejne bych je musel videt na aute!! Ty lampičky se dají sehnat za 3700,- což je velmi dobrá cena si myslím:D:D:D:papa:mrk Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni a kdepak jestli smim vedet???? Není to nic tajného tady jsou myslím z Mošnova:papa:papa a dá se snima domluvit:roker Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 no jsou ted dulezitejsi veci na koupi nez svetla,ale dik za tipy!!!!!!!! Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: oni no jsou ted dulezitejsi veci na koupi nez svetla,ale dik za tipy!!!!!!!! Já sem neřek ,že si je máš koupit:bojim Někdy třeba náhodou:mrk:mrk,a už budeš vědět kde co,zakolik:papa:papa Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 jj rozvody a tesneni pod hlavou zhruba asi 5000,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.