Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nic lepšího nemám. Jsem ve škole a tak nemám moc fotek.

306-ka.JPG

men%C5%A1%C3%AD.JPG:D

Jen tak mimo mísu... Předek budu dělat trochu jinej a asi budu dávat černý tahokovy. Uvidím, jak to bude s časem s financema:roll

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Ten zadní spoiler jsem dělal sám z laminátu( Home made). Vymodeloval jsem si kopyto z polystyrenu podle obrázku (shodou okolností byl na fotce Golf) a na pozitiv jsem laminoval. Byl to můj první pokus laminovaní takový velký věci. Ale už bych ho takhle nedělal. Koupil bych si spodek třeba z Golfa a napasoval na auto. Pak jsem dělal mračítka.

no tak jestli teda nekecas tak potvrzujes zlaty cesky rucicky protoze to je fakt moc pekna prace,az se toho budes zbavovat dej vedet!:D,jinak mas moc peknou karku,moc se mi libi!!nic prehnanyho,pekne sladeny fakt pekny!!!

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Hrabnul jsem trochu do fotoarchivu tak prosiiim :)

tak jsem nad tema fotkam stravil asi 10 minut!!myslim si ze kdyby stary svetla byli bez toho cernyho plasti a na kufru nebyla ta plastova lista tak se mi stejne libej vic,ale jinak mate pravdu,nova svetla jsou nova svetla!!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

Původně zaslal: AKCZ

Hrabnul jsem trochu do fotoarchivu tak prosiiim :)

tak jsem nad tema fotkam stravil asi 10 minut!!myslim si ze kdyby stary svetla byli bez toho cernyho plasti a na kufru nebyla ta plastova lista tak se mi stejne libej vic,ale jinak mate pravdu,nova svetla jsou nova svetla!!!

Nene,není nad nová:D:D:D:aut:mrk:papa

Odesláno

jetste ti musim dat za pravdu ze nova svetla jsou hezci na jakykoli barve auta krom cerveny!!u cervenejch a vinovejch a ruznejch tehle odstinu jsou hezci ty starsi......

Odesláno

jetste ti musim dat za pravdu ze nova svetla jsou hezci na jakykoli barve auta krom cerveny!!u cervenejch a vinovejch a ruznejch tehle odstinu jsou hezci ty starsi......

Nejsou :autponěvadž ty nové pasujou ke všem barvám bez vyjímky:aut,když je nahradit tak jedině nějakýma těma chromovýma nebo diodovýma:mrk:D:D:D

Odesláno

mel jsem v umysli ciry svetla i do zadu,jelikoz mam vinonou barvu tak cervena origo svetla nechavam,pac mi prijde ze je to perfekte sladeni,mel jsem moznost tam dat ciry,ale proste namuj vkus tam moc jecej!!

Odesláno

mel jsem v umysli ciry svetla i do zadu,jelikoz mam vinonou barvu tak cervena origo svetla nechavam,pac mi prijde ze je to perfekte sladeni,mel jsem moznost tam dat ciry,ale proste namuj vkus tam moc jecej!!

A co tyhle :mrk:mrk:mrk:mrk:D

tuningove_lampy_5084_x.jpg

Odesláno

na tyhle svetla jsem koukal taky,me se nelibi ten oval,kdyby to byl krouzek je to lepsi!!jsem hroznej co,vecne nespokojenej!!

Odesláno

no takhle vypadaj suprove!!!kolik kostujou???stejne bych je musel videt na aute!!

Ty lampičky se dají sehnat za 3700,- což je velmi dobrá cena si myslím:D:D:D:papa:mrk

Odesláno

no jsou ted dulezitejsi veci na koupi nez svetla,ale dik za tipy!!!!!!!!:super

Já sem neřek ,že si je máš koupit:bojim

Někdy třeba náhodou:mrk:mrk,a už budeš vědět kde co,zakolik:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...