Bohouš Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Prosím neví někdo kde a za kolik se dá sehnat držák na vlajku na auto ??? Mám na mysli takovou tu tyčku s přísavkou - někde jsem to myslím viděl, ale už nevím kde.... Citovat
Bohouš Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Hadra - vím, že to vypadá jako kdybych propadl euforii, ale chcem to s bráchou na srazy Peugeot clubu. :mrk Brácha nám v práci vyrobí vlajky, tak budeme v koloně při spanilce dělat parádu Citovat
Vertex Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Trundík to má na magnetu, magnet zabalenej v nějaký kožence. Taky jsem o tom přemýšlel, když jsem to u něj viděl v Červeným Kostelci Citovat
Hadra Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 A tak to jo, tak se omlouvám za začlenění do škatuky... Citovat
Bohouš Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Vertex - jo tak tam jsem to viděl. Teď ještě kde se to dá koupit...... Hadra - měl jsi pravdu blbneme s hokejem, ale do ulic s autem nejedu - to by dopadlo.... Citovat
Vertex Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Bohouš: nevím, jestli se to dá koupit, řekl bych, že si to vykutil sám Citovat
Bohouš Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Bohouš: nevím, jestli se to dá koupit, řekl bych, že si to vykutil sám hmmmm tak to je v tahu......nejsem zrovna domácí kutil Citovat
barenst Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Ja jsem pouzil vlajecky od Euroteli nebo T-mobil,ale lepi se a jdou hodne spatne dolu . Svuj ukol splnily. Citovat
Trundik Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 jak již bylo řečno, vyrobil jsem si to sám. Dřevěný špalíček, uprostřed díra a v ní kovový závit (nevím jak se to jmenuje, ale je to taková jakoby matka, která z jedné strany má takový zoubky, kterými se to do toho dřeva přichytí). Zespodu našroubovaný magnety (ze starých harddisků) a obalený ve tkanině, která sloužila původně jako plachta do náklaďáků pod obilí. No a to je celý. V tom závitu mám šroub, na kterým je nasazená tyčka. Lepší by byla ale závitová tyč, protože to by nebylo nijak nastavovaný. Kdybys to viděl z blízka, tak bys řekl, jaká je to fušeřina. Taky nejsem žádnej kutil, ale na autě to drží. Citovat
Trundik Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Ještě chci dodat, že jsem to chtěl původně udělat kulatý, ale to mi připadalo moc pracný. Taky jsem se díval po anténě na vysílačku, že bych odstřihl ten špagát a místo prutu bych tam dal nějakou tyčku, ale to mi připadalo celkem drahý. Celkový náklady na ten můj \"výrobek\" byly asi 50,- Kč a to 2x harddisk za 20,- Kč a nějaký šroubky Citovat
deeper Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Hih někde jsem viděl na magnetu takový ty držáky co maj vládní vozidla. V nějakym tuning-shopu asi 2 kila pár :-) A nebo si cinkni na pražskej hrad kde je shání 224 371 111 :D jo maj i mobil 726 211 111 :D Citovat
Hadra Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 ...hehe, tak to by bylo Bohouš205Gti v jeho 205Gti a na střeše zvon z hajzlu a na něm vlajka...:D . Bohušu...co udělat nějaý udělátko, který se přidělá k magnetickýmu držáku lyží...? nějaký , který upněš z jedné strany místo lyží a z druhé na něj dáš vlajku.... Citovat
Guest MilaS Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: komisar malý držák s přísavkou?? to je jako zvon na čištění odpadu:Ddržadlo asi 40 cm na to vlajka stačí :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Ladis Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Sakryš, chceš s GTIčkem vstoupit do vládní motoflotily? Já ty pupíky viděl jezdit, no, šlo jim to Citovat
Bohouš Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 zkusím ten zvon, jen musím prodloužit to držadlo :mrk Citovat
Netopýrka Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 :D:D:D:D Bohouši, my máme doma černý zvon s červeným držátkem, to by ti ladilo :D:D:D Citovat
John Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Bohouš: to je supr a kolik těch vlajek je hotových? jinak řekni bráchovi že je to supr už se těším až tu vlaku uvidím. ;) Citovat
Bohouš Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 John - vlajky nejsou vůbec problém - to je záležitost pár desítek minut, ale sehnat držáky na auta je horší..... Chtěl by jsi taky něco ve stylu 405 Mi16 ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.