Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím neví někdo kde a za kolik se dá sehnat držák na vlajku na auto ???

Mám na mysli takovou tu tyčku s přísavkou - někde jsem to myslím viděl, ale už nevím kde....:myslim:D

Odesláno

Hadra - vím, že to vypadá jako kdybych propadl euforii, ale chcem to s bráchou na srazy Peugeot clubu. :mrk:mrk

Brácha nám v práci vyrobí vlajky, tak budeme v koloně při spanilce dělat parádu :papa

Odesláno

Vertex - jo tak tam jsem to viděl. Teď ještě kde se to dá koupit......:myslim

Hadra - měl jsi pravdu blbneme s hokejem, ale do ulic s autem nejedu - to by dopadlo....;):papa

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Bohouš: nevím, jestli se to dá koupit, řekl bych, že si to vykutil sám

hmmmm tak to je v tahu......nejsem zrovna domácí kutil :myslim

Odesláno

jak již bylo řečno, vyrobil jsem si to sám. Dřevěný špalíček, uprostřed díra a v ní kovový závit (nevím jak se to jmenuje, ale je to taková jakoby matka, která z jedné strany má takový zoubky, kterými se to do toho dřeva přichytí). Zespodu našroubovaný magnety (ze starých harddisků) a obalený ve tkanině, která sloužila původně jako plachta do náklaďáků pod obilí. No a to je celý. V tom závitu mám šroub, na kterým je nasazená tyčka. Lepší by byla ale závitová tyč, protože to by nebylo nijak nastavovaný.

Kdybys to viděl z blízka, tak bys řekl, jaká je to fušeřina. Taky nejsem žádnej kutil, ale na autě to drží.

Odesláno

Ještě chci dodat, že jsem to chtěl původně udělat kulatý, ale to mi připadalo moc pracný. Taky jsem se díval po anténě na vysílačku, že bych odstřihl ten špagát a místo prutu bych tam dal nějakou tyčku, ale to mi připadalo celkem drahý. Celkový náklady na ten můj \"výrobek\" byly asi 50,- Kč a to 2x harddisk za 20,- Kč a nějaký šroubky

Odesláno

Hih někde jsem viděl na magnetu takový ty držáky co maj vládní vozidla. V nějakym tuning-shopu asi 2 kila pár :-) A nebo si cinkni na pražskej hrad kde je shání 224 371 111 :D:D jo maj i mobil 726 211 111 :myslim:D :D :D

Odesláno

...hehe, tak to by bylo Bohouš205Gti v jeho 205Gti a na střeše zvon z hajzlu a na něm vlajka...:D:D . Bohušu...co udělat nějaý udělátko, který se přidělá k magnetickýmu držáku lyží...? nějaký , který upněš z jedné strany místo lyží a z druhé na něj dáš vlajku....

Odesláno
Původně zaslal: komisar

malý držák s přísavkou?? to je jako zvon na čištění odpadu:Ddržadlo asi 40 cm na to vlajka stačí:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :super

Odesláno

John - vlajky nejsou vůbec problém - to je záležitost pár desítek minut, ale sehnat držáky na auta je horší.....:bojim

Chtěl by jsi taky něco ve stylu 405 Mi16 ??? :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...