Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, rád bych si nechal poradit. Mám Experta VAN z roku 2007 a vzhledem ke spokojenosti se koukám po něčem rodinného charakteru. Rád bych opět Experta (či Jumpy) v osobní verzi. Žena by raději automat a tak prosím o radu jak je to se spolehlivostí. Koukám po autech od roku výroby 2013 (spíš ještě mladší). Díky

Odesláno

Osobně automat nemám nicméně jezdím do Krkonoš, kde správce chaty vlastní Jumpyho v automatu. Co jsem se s ním naposledy bavil, tak je s automatem max. spokojený a už by neměnil. Bohužel nevím rok výroby ale najeto má kolem 170 000 km.

Odesláno

Díky moc za odpověď. Mám vybraný kousek co má najeto 210tis. z roku 2014. Asi do toho půjdu- pokud už do toho nešel někdo dříve 😀

Odesláno

Ahoj, já jsem před cca půl rokem vybíral a měl jsem vybraný Expert v automatu , protože v práci jsem měl služební auta s automatem. Ale mechanik, který se mnou objížděl bazary, tak mi u tohoto modelu hodně automat rozmlouval, zdůvodnil mi to tak že nevěří, že by se časem ten automat nerozsypal. Prý budu s manuálem spokojenější v tom smyslu, že by se neměl posrat. Dodnes mě to mrzí, protože jak si jednou člověk zvykne na automat, tak se mu už nechce zpět na manuál.....a ještě k tomu když většinu jízd jsem v Brně. Ale věřil jsem mu a koupil Experta 2015 120kw manuál a zatím je vše v pořádku, ale mám ho chvíli na to abych hodnotil.

Přeji ať dobře vybereš a slouží. 🙂 

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj,

já jsem spokojeným uživatelem experta (2013) s automatem a jediné co řeším tak pravidelné výměny oleje. a převodovka aisin je odolná - hydroměnič. pokud se k tomu člověk nechová jak dobytek tak ti vydrží s pravidelnou údržbou dlouho... po 200 - 300t případně necháš zrepasovat měnič, pokud bude třeba. jediná nevýhoda filtr oleje převodovky je vevnitř a nedá se měnit proto je vhodné měnit olej po 40t km. myslím že někde jsem se o tom rozepisoval.

btw: fofrklacek už nechci. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...