Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Expert v automatu?


Jarrda

Recommended Posts

Zdravím, rád bych si nechal poradit. Mám Experta VAN z roku 2007 a vzhledem ke spokojenosti se koukám po něčem rodinného charakteru. Rád bych opět Experta (či Jumpy) v osobní verzi. Žena by raději automat a tak prosím o radu jak je to se spolehlivostí. Koukám po autech od roku výroby 2013 (spíš ještě mladší). Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně automat nemám nicméně jezdím do Krkonoš, kde správce chaty vlastní Jumpyho v automatu. Co jsem se s ním naposledy bavil, tak je s automatem max. spokojený a už by neměnil. Bohužel nevím rok výroby ale najeto má kolem 170 000 km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já jsem před cca půl rokem vybíral a měl jsem vybraný Expert v automatu , protože v práci jsem měl služební auta s automatem. Ale mechanik, který se mnou objížděl bazary, tak mi u tohoto modelu hodně automat rozmlouval, zdůvodnil mi to tak že nevěří, že by se časem ten automat nerozsypal. Prý budu s manuálem spokojenější v tom smyslu, že by se neměl posrat. Dodnes mě to mrzí, protože jak si jednou člověk zvykne na automat, tak se mu už nechce zpět na manuál.....a ještě k tomu když většinu jízd jsem v Brně. Ale věřil jsem mu a koupil Experta 2015 120kw manuál a zatím je vše v pořádku, ale mám ho chvíli na to abych hodnotil.

Přeji ať dobře vybereš a slouží. 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

ahoj,

já jsem spokojeným uživatelem experta (2013) s automatem a jediné co řeším tak pravidelné výměny oleje. a převodovka aisin je odolná - hydroměnič. pokud se k tomu člověk nechová jak dobytek tak ti vydrží s pravidelnou údržbou dlouho... po 200 - 300t případně necháš zrepasovat měnič, pokud bude třeba. jediná nevýhoda filtr oleje převodovky je vevnitř a nedá se měnit proto je vhodné měnit olej po 40t km. myslím že někde jsem se o tom rozepisoval.

btw: fofrklacek už nechci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...