Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? 😕😕

Odesláno

Zkus se ještě podívat na krabičku vedle pojistkovky , jestli tam nezateklo (na obr. č.2) , popř ji odpojit , jestli to bude dělat dál a zkoukni pojistky na baterce .

308.JPG

• O 3 roky později...
Odesláno
V 30. 3. 2019 at 11:08, Jirikl napsal:

Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? 😕😕

Môžem ťa poprosiť ako si to vyriešil? Mám ten istý problém a už neviem čo s tým. Ďakujem pekne 

Poprosím o radu ako vyriešiť problém so samo od seba spúšťaním stieračov, svetiel a ventilátora, prosím poraďte kde je chyba. Už som vymenil BSI BSM aj páčky pod volantom a stále to robí.

Ďakujem za každú radu 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...