Jirikl Odesláno 30. březen 2019 Odesláno 30. březen 2019 Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? filipromana ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 30. březen 2019 Odesláno 30. březen 2019 Zkus se ještě podívat na krabičku vedle pojistkovky , jestli tam nezateklo (na obr. č.2) , popř ji odpojit , jestli to bude dělat dál a zkoukni pojistky na baterce . Citovat
filipromana Odesláno 17. říjen 2022 Odesláno 17. říjen 2022 V 30. 3. 2019 at 11:08, Jirikl napsal: Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? Môžem ťa poprosiť ako si to vyriešil? Mám ten istý problém a už neviem čo s tým. Ďakujem pekne Poprosím o radu ako vyriešiť problém so samo od seba spúšťaním stieračov, svetiel a ventilátora, prosím poraďte kde je chyba. Už som vymenil BSI BSM aj páčky pod volantom a stále to robí. Ďakujem za každú radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.