Jirikl Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? filipromana 1 Quote
jarokare Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Zkus se ještě podívat na krabičku vedle pojistkovky , jestli tam nezateklo (na obr. č.2) , popř ji odpojit , jestli to bude dělat dál a zkoukni pojistky na baterce . Quote
filipromana Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 V 30. 3. 2019 at 11:08, Jirikl napsal: Čau lidi, mám problém včera jsem umyval motor hadici, vím že se moc to nemá to teď neřešíme, ale od té doby se mi automaticky cca co 5 min zaonou stěrače a rozsvítí světla. Jakmile ale auto třeba zámku nebo otevřu dveře tak se to vypne. Nevíte kam mi mohla zatect voda? Môžem ťa poprosiť ako si to vyriešil? Mám ten istý problém a už neviem čo s tým. Ďakujem pekne Poprosím o radu ako vyriešiť problém so samo od seba spúšťaním stieračov, svetiel a ventilátora, prosím poraďte kde je chyba. Už som vymenil BSI BSM aj páčky pod volantom a stále to robí. Ďakujem za každú radu Quote
Recommended Posts