Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém se svou 308, 2,0 HDi, 103 kw, motor RHF, rok výroby 2009. Dala jsem ji na výměnu rozvodů, servisák je špatně nastavil, při ujetí pár metrů samozřejmě rána a bylo to. Tudíž jsem ji dala k jinému, který rozvody už nastavil správně, ale od té doby pežó nestartuje. Byly vyměněny obě vačky a vahadla na výfuku, motor běží jen na sprej, sám od sebe ne. Diagnostika nepíšežádnou chybu. Nesetkal se s tím někdo z vás?

Odesláno

Ahoj , dost často se stává , že po opravě mechanik připojí baterku a nepočká , než se vzpamatujou jednotky (cca 3min) a začne startovat , jenže BSI neodblokuje immo a nepovolí natočení motoru . Zkuste baterku odpojit na 15min a po připojení 5min počkat , než zapnete klíček . Když to nepomůže , zkontrolujte odvzdušnění palivovýho systému (v potrubí nesmí být bublinky) a potom diagnostikou zkontrolovat parametry motoru (otáčky , synchronizace , tlak paliva , odblokování immo ....)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...