kathavlickova Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Zdravím, mám problém se svou 308, 2,0 HDi, 103 kw, motor RHF, rok výroby 2009. Dala jsem ji na výměnu rozvodů, servisák je špatně nastavil, při ujetí pár metrů samozřejmě rána a bylo to. Tudíž jsem ji dala k jinému, který rozvody už nastavil správně, ale od té doby pežó nestartuje. Byly vyměněny obě vačky a vahadla na výfuku, motor běží jen na sprej, sám od sebe ne. Diagnostika nepíšežádnou chybu. Nesetkal se s tím někdo z vás? Quote
jarokare Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ahoj , dost často se stává , že po opravě mechanik připojí baterku a nepočká , než se vzpamatujou jednotky (cca 3min) a začne startovat , jenže BSI neodblokuje immo a nepovolí natočení motoru . Zkuste baterku odpojit na 15min a po připojení 5min počkat , než zapnete klíček . Když to nepomůže , zkontrolujte odvzdušnění palivovýho systému (v potrubí nesmí být bublinky) a potom diagnostikou zkontrolovat parametry motoru (otáčky , synchronizace , tlak paliva , odblokování immo ....) Quote
kathavlickova Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 (edited) Máme malý tlak paliva, tak mechanik se zkusí ještě podívat na regulátor tlaku paliva. Edited March 26, 2019 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote
Recommended Posts