Dave_k Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: Dave_k ... Jsem patriot, takže fandím Čechům a? hrajou jak chtěj. Můj tip: ČR:SR; 3:1. (slováci prominou ) Tak jsem si pročítal vlákno a myslím že jedinej tenhleten človíček to trefil. Davide, nechceš si založit s.r.o. Sybila a odstěhovat se do Delf? :D:D - kuk A jsem zvědavej na Vertexe, kterej předpověděl pokračování se Švédy a pak ve finále Rusy :mrk:mrk Třeba to dáte s Dave_k dohromady [upravil dne 23.2.06 MilaS] Byl jsem mimo tak jsem nemohl reagovat. Sqelej zápas a dopadl nad moje očekávání. Když začínala 3 třetina 2:0 tak první co mě napadlo bylo že Slováci sníží a pak dostanou v závěrečný powerplay góla. Sakra jak mě potěšilo že to tak opravdu bylo. No se Švédama to tak růžově nevidím, ale věřím že naši je udolaj 2:1. Citovat
Crack Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Taky doufám že vyhrajem i když zatím prohráváme 2:1:( Citovat
Guest hans Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Tak už je to 5:3 pro švédy,ale vzmáháme se:papa Citovat
Dave_k Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 No byl jsem optimista i za stavu 5:1. Alo to co předvedli naši obránci by byla ostuda pro Švédy kdyby prohráli. Snad bude alespoň bronz, ale jestli budou hrát jak hráli dneska tak začnu asi litovat výhry nad Slovákama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.