Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tomas: tos me docela dostal, zrovna jsem to chtel napsat jako (pro mne) novinku.

Link je zde Peugeot Domansky a nabizej:

slevu 10% na lakýrníka, klempíře, mechanika a půjčovnu

slevu 5% na náhradní díly

zdarma 1x diagnostiku motoru

za zvýhodněné ceny uskladnění pneumatik

Odesláno

Podle nej lze dohledat puvodni \"konfiguraci\" (vybavu) auta. Tak asi proto, jestli to chtej kvuli necemu jinemu, nevim. BTW Funguje to i na tom CD s ND.

Odesláno

Máme koncesionáře i na Kladně Vak cars ale nikdy v životě mě tam už nikdo nedostane. Jejich přístup k majitelům starším aut je hnus. Chtěl jsem po nich poradit s ABS a oni **** YOU. U Domanského mi poslaly i schéma faxem no prostě o něčem jiném. Také se tam chystám s míčkem na kontrolu.

Odesláno

Tak jsem se zaregistroval,zatím mam peugeotka u jiného pana doktora (brzdy pískaj,prohlídka spodku,drobný opravy,rozvoďák a ten vyšší volnoběh+moc žere,když to neopraví uplně,testnu tu diagnostiku u Domanskýho a podle toho co mi řeknou,pošetřim a dám jim to tam....

PS:Rád dám vydělat solidní firmě!!!

Odesláno

Takže mam smůlu 309-ky u Domanskýho nedělaj...Mam tedy dvě potvrzený možnosti

Federal Cars

Autospol

Se Kterým máte lepší zkušenosti? prosím,prosím...

PS:Jak říkal Radek V. má v Autospolu známého,ale má dýzlíka,jedná se mi hlavně o to,zda jsou ochotní u staršího auta zjistit kvůli čemu to opravdu zlobí a ne vyměnit všechno za 20.000,- a víc,jak jsem četl zkušenosti některých členů Clubu.Mám autíčko už po krátký době moc rád,ale finance mám omezený.Říkali diagnostika do 1500,- v autospolu a asi jdu do toho.

Díky moc David

Odesláno

Diagnostika v Autospolu 1500kc OFIC, ale u toho znameho jsou ceny SMLUVNI :D Jestli chces, tak mi zavolej a ja ti dam na nej kontakt.;)

Nekoho z clubu jsem za nim uz posilal. Treba se sem ozve, jak byl spokojen ci nespokojen...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...