Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řidič měl v krvi čtyři promile alkoholu

Recommended Posts

Odesláno

Doufám, že nepatřil do klubu?

Hlídka spatřila jedoucí peugeot, kterému nesvítilo pravé přední světlo a auto nebylo označeno registrační značkou," sdělila mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková. :bojim

Policisté v Bohuslavicích na Opavsku narazili při nedělní noční kontrole na řidiče, kterému naměřili v krvi čtyři promile alkoholu. Muž navíc nesměl řídit auto. Před policisty nejprve utekl, pak se ale k autu vrátil. :mad::roll:mad:

celý článek : http://www.novinky.cz/krimi/78099-ridic-mel-v-krvi-ctyri-promile-alkoholu.html

Odesláno

Tyhle lidi jednoznačně odsuzuju. A? se tím chlastem zadáví a daj pokoj.:grr

Dal bych jim pak při nehodě VEŠKEROU škodu uhradit a ono by je to přešlo.:xvul

[upravil dne 20/2/06 Vopičí]

Odesláno

Mládí...

To je hold frajer, bez značek a ještě si neumí vyměnit žárovku.

Ale tolik promile? To snad trochu přehnal...

Odesláno

Včera jsem zaslech v televizi že 3 promile můžou zabít a během dvou dnů naměřili řidiči 4 a nějakýmu chlapíkovi dokonce 5,3. To je haluz, halt češi jsou si nezničitelný :myslim

Odesláno

No,ale ten musel mít fakt dost když zapomněl,že v aute je ještě spolujezdkyně,to si asi uvědomil po km běhu když trochu vystřízlivěl:D:D:D:o

deeper->>Já bych zavíral i ty řidiče,které načapou,že před jízdou pily i když nikoho(zatím) nezabily:xvul:xvul

Odesláno

Chuck11: Naprostej souhlas, jen hovado si sedne za volant pod vlivem (čehokoliv)

I když jsem ospalej tak radši nejedu, párkrát jsem absolvoval denní maraton pro firmu cca 1100km a měl jsem toho jak buchet a zpáteční cesta byla katastrofa

Odesláno

Názornej případ toho, že když těmhle \"alkáčům za volamtem\" seberou papíry, tak je to vcelku k ničemu - to já, kdyby někoho chytli podruhý opilýho v době, kdy má \"pikat\" za to že řídil opilej, tak bych ho normélně poslal do lochu:grr:grr

Odesláno

to je hruza jako kdyz nekdo chlasta tak snad nema co sedat za volant ne? je to ale o zodpovednosti tech lidi ja osobne kdybych ssi dal jednoho malickyho panacka tak uz za volant nesednu.... Tohle by se fakt melo trestat tvrde takovy ozraly za volantem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...