Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No!!! to je nápad! činčila! To je nejvíc nejlepčí zvíře! Maximální mazel a má moc ráda lidi a je úžasný, jak si dovede hrát...

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

A činčila nesmrdí a nedělá nepořádek?

nesmrdí,samozdřejmě když ji nebudeš čistit jednou za půl roku:D nepořádek ani nedělá,nebo musíš si dát něco okolo klece.Ale na nepořádek si zvykneš,když to zvýřátko máš tak prostě může všechno když ho vydíš :) a jaký to jsou vychcaný zvířata to by ste se divili:o...stojí okolo 500kč,někdo to i dává zadarmo,když ví že se o to nedokáže postarat.já jsem s ní naprosto spokojenej,je to prostě suprový zvíře;)
Odesláno
Původně zaslal: kšanda

Viděla jsem zatím nejlevnější za 800Kč :( :( .

cože? tak do toho jdi. tydle kožichy nejdou pod 5000kč;)

pod 5? ani pod 100 nejdou a to bys jich musel mít aspon 100aby si to z toho udál :bojim

To Aluška:odkud jsi z Prahy?můžu se poptat po nějaký levnější,neli zadarmo;)

Odesláno

Vy jste sadisti :aut, takové krásné, hodné, milé zvířátko...:) .

Do krabičku mu dá trochu vaty a? to sním tak netříská,udělá tam dírky a? může dýchat,přihodí trochu kvalitnějšího krmení kdyby dostal na něco chu? a nebo měl dlouhou chvíly.

No a je doma:D:D:D

Odesláno

Pokud by se to vyplatilo, tak bych si klidně do té Prahy pro ni aji zajela, to by mi nevadilo.

[upravil dne 24/2/06 Aluška]

Odesláno

Pokud by se to vyplatilo, tak bych si klidně do té Prahy pro ni aji zajela, to by mi nevadilo.

[upravil dne 24/2/06 Aluška]

skus ty činčilí stránky...neznám teda jak sou,ale tam se oběvujou i zadarmo i za málo z celý čr:papa
Odesláno

činčila potřebuje občas nechat proběhnout, a to je pak nas.aný fšude, a taky je dobrý ji pořídit písek na koupání, ale jak se v tom vyrochní, tak máš co zametat (nebo vysávat):papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

činčila potřebuje občas nechat proběhnout, a to je pak nas.aný fšude, a taky je dobrý ji pořídit písek na koupání, ale jak se v tom vyrochní, tak máš co zametat (nebo vysávat):papa

ta moje běhá každej večer furt...koupat v tom písku se musí taky furt,jinak bude plstnatá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...