tychuana Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Čau moje 206 z ničeho nic nenatočí.Dosud jezdila bez problému.Nejde proud do palivového čerpadla,zapalovací lišty.Dvojté relé je v pohodě ale nespíná nemá taktéž elektřinu.Baterka je nabitá a v pohodě.Startér točí ale když nehází jiskru a nejde benzín je to k prdu.Pojiskty jsou ok.BSI se zdá v pořádku budíky ukazují,dálka funguje.Jo abych nezapoměl přestala svítit kontrolka diagnostiky motoru a jednotka přestala komunikovat s diagnostikou.Mám 2 teorie buď odešla jednotka motoru a nebo nemá elektriku.Schémata co jsem našel jsou víceméně dost obecná a k ničemu.Našel by někdo schémata od ECU motoru abych to mohl proměřit ? Asi bych měl doplnit jedná se nemux verzi rv2001 vin:VF32CKFWF41539188 Předem dík za jakoukoliv radu jak to zprovoznit. Citovat
vladosr Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 ked namas zopnute dvojite rele ecu je bez napatia...a tiez nejde cerpadlo... Citovat
tychuana Odesláno 9. únor 2019 Autor Odesláno 9. únor 2019 Relé jsem proměřil kontakty jsou ok a vyzkoušel přímo na baterce cvaká takže je OK.Co přesně ho spíná ?Potřeboval bych k tomu ty schémata ta elektroinstalace je divoká. Citovat
ChouLu Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 U levého tlumiče (řidičova) je nárazové tlačítko občas vyskočí.. zkus jej zamačknout tychuana ohodnotil 1 Citovat
tychuana Odesláno 9. únor 2019 Autor Odesláno 9. únor 2019 Na to jsem zapoměl,vyzkoušeno a je v pohodě. Citovat
jarokare Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Podívej se na kabely v husím krku pod tělesem vzduchovýho filtru , hodně to tam hnije , taky tam jsou kulatý svorkovnice , tak aby nebyly plný vody . Schema máš v příloze 206KFX.pdf tychuana ohodnotil 1 Citovat
tychuana Odesláno 10. únor 2019 Autor Odesláno 10. únor 2019 Super díky moc za schémata a za tip na problémový místo.Mrknu na to a dám vědět jak jsem dopadl. Citovat
tychuana Odesláno 10. únor 2019 Autor Odesláno 10. únor 2019 Kulatá svorkovnice a husí krk jsou v pohodě.Nějakej další tip na problematický místo ?Jinak teda budu proměřovat káble.Čistě teoreticky když by byla ECU po smrti a sehnal jsem si jinou,umí to tady někdo odblokovat kvůli imobilizeru ? Citovat
jarokare Odesláno 10. únor 2019 Odesláno 10. únor 2019 Změř na dvojtým relé , jestli je napětí na pinech 3 , 8 a 15 , potom propojení dvojtého relé s počítačem dle schématu . Když to bude O.K. , tak zkus jiný relé , pravděpodobnost , že to bude počítač je malá , spíš to vidím na chybu napájení ... tychuana ohodnotil 1 Citovat
vladosr Odesláno 10. únor 2019 Odesláno 10. únor 2019 odpoj dvojite rele a na pinoch 3,8,15 musis mat napatie...kontroluj ziarovkou , aby bola zataz... potom odpoj ecu a meraj ohmetrom , alebo pipakom kable 1229 , 1203,1226 ak budu ok symbol poruchy motoru ti na pristrojovke svietit musi.... tychuana ohodnotil 1 Citovat
tychuana Odesláno 11. únor 2019 Autor Odesláno 11. únor 2019 Dík za pomoc,dnes se k tomu bohužel nedostanu,snad zítra pak napíšu co jsem pořídil.Držte mi palce ať už něco najdu. Citovat
tychuana Odesláno 12. únor 2019 Autor Odesláno 12. únor 2019 Heuréka měli jste pravdu byla to chyba napájení.Na dvojitém relé na pinu 3 bylo 11,8V na ostatních 12,5V ovšem žárovku to nerozsvítilo.Po natažení nového vodiče relé seplo a s ním i jednotka naskočila.Takže Peugeot může vesele vyrazit.Ještě zkusím najít ono problematické místo,jestliže uhnil jeden drát může to čekat i další ve svazku,které jsou zatím ok.Nerad bych aby mě to potkalo někde na cestách.Mockrát děkuji všem zúčastněným za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.