Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau moje 206 z ničeho nic nenatočí.Dosud jezdila bez problému.Nejde proud do palivového čerpadla,zapalovací lišty.Dvojté relé je v pohodě ale nespíná nemá taktéž elektřinu.Baterka je nabitá a v pohodě.Startér točí ale když nehází jiskru a nejde benzín je to k prdu.Pojiskty jsou ok.BSI se zdá v pořádku budíky ukazují,dálka funguje.Jo abych nezapoměl přestala svítit kontrolka diagnostiky motoru a jednotka přestala komunikovat s diagnostikou.Mám 2 teorie buď odešla jednotka motoru a nebo nemá elektriku.Schémata co jsem našel jsou víceméně dost obecná a k ničemu.Našel by někdo schémata od ECU motoru abych to mohl proměřit ? Asi bych měl doplnit jedná se nemux verzi rv2001 vin:VF32CKFWF41539188 Předem dík za jakoukoliv radu jak to zprovoznit.

Odesláno

Relé jsem proměřil kontakty jsou ok a vyzkoušel přímo na baterce cvaká takže je OK.Co přesně ho spíná ?Potřeboval bych k tomu ty schémata ta elektroinstalace je divoká.

Odesláno

Kulatá svorkovnice a husí krk jsou v pohodě.Nějakej další tip na problematický místo ?Jinak teda budu proměřovat káble.Čistě teoreticky když by byla ECU po smrti a sehnal jsem si jinou,umí to tady někdo odblokovat kvůli imobilizeru ?

Odesláno

Změř na dvojtým relé , jestli je napětí na pinech 3 , 8 a 15 , potom propojení dvojtého relé s počítačem dle schématu . Když to bude O.K. , tak zkus jiný relé , pravděpodobnost , že to bude počítač je malá , spíš to vidím na chybu napájení ...

Odesláno

odpoj dvojite rele a na pinoch 3,8,15 musis mat napatie...kontroluj ziarovkou , aby bola zataz...

potom odpoj ecu a meraj ohmetrom , alebo pipakom kable 1229 , 1203,1226  ak budu ok symbol poruchy motoru ti na pristrojovke svietit musi....

Odesláno

Heuréka😀😀😀 měli jste pravdu byla to chyba napájení.Na dvojitém relé na pinu 3 bylo 11,8V na ostatních 12,5V ovšem žárovku to nerozsvítilo.Po natažení nového vodiče relé seplo a s ním i jednotka naskočila.Takže Peugeot může vesele vyrazit.Ještě zkusím najít ono problematické místo,jestliže uhnil jeden drát může to čekat i další ve svazku,které jsou zatím ok.Nerad bych aby mě to potkalo někde na cestách.Mockrát děkuji všem zúčastněným za pomoc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...