Koop Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Zdravím,nevím co si mám představit pod pojmem odhlučňovací obložení za plechem kapoty motoru.Vyčetl jsem to z chytré knihy oprav.Já na přední kapotě nemám zespodu nic, má tam být něco proti hluku?A taky se mi zdá že ten můj motor 1.4 benzín je dost hlučný,je tam najeto 95 tis km.Vyčetl jsem že je to zcela běžné,tak doufám že sem i to nerosype. Citovat
durino81 Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Predpokladam, ze je to odhlucnovacia vypln (typu molitan, alebo taka vata) za motorom a za tym je potom plech-priecka motor-kabina. To nie je zospodu. Mozno aj pred tou vyplnou je v motore este plech(priecka). Neviem, nevidel som to na P206, ale videl som take nieco na inom aute. Hlucnost motoru sa zvysi, ked su rozladene ventily (okrem ineho). Tiez som to nevedel, az ked som si ich dal nastavit (popri inych opravach), motor sa stisil. Mam tiez 1,4 benzin, ale jednobodova striekacka, P309. Tam to bude asi este hlucnejsie, oproti 206... Teraz tam mam 177000km a este sa to nerozsypalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.