Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 neni problem to tam bude urcite zjistim cenu a vezmu obrazek Citovat
Vvitty Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 tak jak vypada status? taky bych si neco nechal libit na 306 Citovat
lexa Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Já zatím nic, Ferona se bude konat až tento týden, pánčto nestíhám, ale snad to stihnu, jinak jsem viděl u známého v tuning obchodě nějaký výrobek chromované nebo nerezové kroužky dvou různých průměrů, vždy dva kusy v balení za cca 500,- čechokreditů. Citovat
Neon Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Kámoš dělá ve feroně - včera jsem ho zainteresoval, aby zjistil ceny duralovejch trubek s průměrem 100mm a dneska odpoledne mi dá vědět, takže bych to sem písnul a kdyby někdo chtěl, tak pak dejte vědět, že by se toho mohlo vzít víc, když už pro to pojedu (asi jenom Pražáci a ti co se sem dostanou...) Citovat
Capy Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 počítej min 100kč za kilo bez DPH. buděš chtít ty budíky. V pátek mezi 4 a 5 projíždíme prahou tak bych ti je vzal.Jedem dejvice,chodkovi sady,po nábřeží,kolem sazka areny,černý most,hradec králové.Nejlepší by to bylo na týhle trase tátovi se nebude chtít nikam uhybat.A pak v neděli zpět. Citovat
Neon Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Jo, určitě - v pátek můžu - třeba někam na nábřeží - tam se dá i v poho někde zastavit, abyste nemuseli uhýbat z trasy... Tak mi pošli kdyžtak U2U telefon a já bych ti nějak v pátek dopolende cinknul a domluvili bychom přesně čas a místo, jo? Citovat
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Tak v Holešovicích ve feroně to prej maj metr stojí kolem 600k . Průměr je 100mm a tlouš?ka 5mm... Je to v pohodě? V pondělí tam pojedu a v pátek budu mít ty budíky od Capyho (jestli to teda stihnu), takže v pondělí - pátek (záleží na čase) bychom se na to mohli vrhnout... Citovat
Kvasky Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Neon Tak v Holešovicích ve feroně to prej maj metr stojí kolem 600k . Průměr je 100mm a tlouš?ka 5mm... Je to v pohodě? V pondělí tam pojedu a v pátek budu mít ty budíky od Capyho (jestli to teda stihnu), takže v pondělí - pátek (záleží na čase) bychom se na to mohli vrhnout... A kolik toho budeš kupovat? Celej metr? Kdyb vám něco zbylo tak bych klidně kousek odkoupil. Nepotřebuju toho moc. Diky Citovat
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Na jedny budíky je zapotřebí prý tak cca 5 - 10 cm - tak mám v plánu vzít 10 cm (jestli to teda půjde) a v případě, že by to ještě někdo chtěl, tak vezmu o to víc, ale byl bych nerad, abych toho koupil metr a pak se mi to válelo doma - ale jestli budeš chtít koupit taky, tak mi dej vědět a já ti koupim taky, ale jak jsem už psal, nerad bych, aby s mi to pak válelo doma rok... Vypadá to, že tam pojedu asi v pondělí Citovat
Kvasky Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 ještě k tý tlouš?ce. Píšete, že budíky mají průměr 88,2 a když spočítám, že chceš kopit trubku 100x5 tak mi vychází, že díra v trubce je 90mm. Já bych raději kopil trubku s větší stěnou. Citovat
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky ještě k tý tlouš?ce. Píšete, že budíky mají průměr 88,2 a když spočítám, že chceš kopit trubku 100x5 tak mi vychází, že díra v trubce je 90mm. Já bych raději kopil trubku s větší stěnou. Jojo - máš pravdu, na srazu jsme se o tom bavili s Dundeem a musí bejt tlustější... Citovat
Kvasky Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Já změřím kolik maj cca budíky na 306ce a do pondělka ti dám vědět zda to budu taky chtít koupit. Citovat
Neon Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 (upraveno) Kvasky: OK - ale v pondělí se asi nedostanu na net, tak kdybys chtěl, tak mi písni na mobil Upraveno 15. červenec 2015 uživatelem Neon Citovat
Kvasky Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Neon Kvasky: OK - ale v pondělí se asi nedostanu na net, tak kdybys chtěl, tak mi písni na mobil 737161744 OK Citovat
Vvitty Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky Já změřím kolik maj cca budíky na 306ce a do pondělka ti dám vědět zda to budu taky chtít koupit. povidej, kolik maji? Citovat
Kvasky Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Kvasky Já změřím kolik maj cca budíky na 306ce a do pondělka ti dám vědět zda to budu taky chtít koupit. povidej, kolik maji? Ještě jsem se k tomu nedostal. Ještě zkusím sehnat M. Slepičku z HB a ten říkal, že má budíky ještě jedny doma. Ale tak rychlej nejsem. Citovat
Dundee Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Neon: Dneska jsem se bavil s kolegou a úplně nejlepší by byla plná trubka s délkou alespoň 10cm kvůli uchycení do soustruhu. Z tý plný trubky se vyrobí velký i malý kroužek zároveň a ze zbytku materiálu (kam až dovolí upichovák) se můžou udělat další, na kterých pak můžeš vydělat. Citovat
Kvasky Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: Neon Tak v Holešovicích ve feroně to prej maj metr stojí kolem 600k . Průměr je 100mm a tlouš?ka 5mm... Je to v pohodě? V pondělí tam pojedu a v pátek budu mít ty budíky od Capyho (jestli to teda stihnu), takže v pondělí - pátek (záleží na čase) bychom se na to mohli vrhnout... A kolik toho budeš kupovat? Celej metr? Kdyb vám něco zbylo tak bych klidně kousek odkoupil. Nepotřebuju toho moc. Diky Mám slíbeno, že v sobotu během dne budu mít rozdělaný budíky. Tak dám vědět jaký mají průměry. Citovat
Kvasky Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Budíky mám před sebou. Ještě musím zjistit jak sundat to plexisklo. Je tam nalepené. Jinak to provedení budíků na 306ce je hrozný. 405ky mají alespoň osvětlené ručičky. Hrůza!! Až se mi to podaří rozdělat tak to pořádně oměřím a udělam nejakou tu skicu na papír nebo v cadu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.