Neon Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Dundee Neon: Dneska jsem se bavil s kolegou a úplně nejlepší by byla plná trubka s délkou alespoň 10cm kvůli uchycení do soustruhu. Z tý plný trubky se vyrobí velký i malý kroužek zároveň a ze zbytku materiálu (kam až dovolí upichovák) se můžou udělat další, na kterých pak můžeš vydělat. Zkusim se jich tam zeptat, jestli budou mít plnou, ale nevim, jestli to vůbec existuje, ale snad jo... Každopádně ten rámeček od Capyho mám \"TÍMTO MU VEŘEJNĚ DĚKUJI\" a v pondělí budu vědět víc, jak to vypadá s tou trubkou, tak že a v pondělí (úterý)ti volám... Citovat
Dundee Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 O.K. Plná musí být, protože jí kluci mají, jen s malým průměrem (max. 45mm). Pak jedině ten silon a sprej \"chrom efekt\". Citovat
Kvasky Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 2 Neon: Tak ten dural nechci. Budu o tom přemejšlet až se mi to podaří rozdělat. mají to zatavený. Citovat
Neon Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Tak během půl hodiny už budu vědět, jestli maj i tu plnou :-D Já vim, je to:xvulale musim se chlubit :-D Citovat
Hics Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Hele Neone, a nepsal sem ti náhodou, že mám hotovej výkres těch kroužků vč všech rozměrů???:D:D Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Jj, psal, já vim, sem vostuda:roll Ale nevěděl jsem, že pojedeš na Džbán, tak jsem tě nechtěl otravovat.... Ale mám od capyho komplet rámeček a na tom se to dá líp odzkoušet :-D Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Předáno. Kolega chvíli koulel očima a pak řekl: \"Dělal jsem i horší věci.\" V pondělí snad bude mít první kroužek hotovej, tak ho tam zkusím a uvidíme. Kdy to bude hotový všechno nevim, občas toho maj moc. Citovat
Dundee Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Máme dva prototypy kroužků, jeden je slabší, druhý silnější. Já osobně bych bral ty slabší. Fotky jsou u mě ve fotogalerii, nejde mi to sem vložit (slabší kroužek je vpravo). Pokud se někomu bude chtít, může je sem natáhnout. Citovat
Capy Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Kroužky hezký:superpěkná práce. jen tak mimochodem co ty fotky v profilu.Ta silnice měla nákou odpudivou sílu ne? jak ste tam byly popadaný a ty si ještě políbil stromeček. Citovat
Dundee Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Capy: Silnice byla jedno velký kluziště a stačilo zlehka přišlápnout brzdu... Stromeček jsem políbil, ale malinkej, tomu velkýmu jsem se naštěstí vyhnul cca o 20 čísel. Hlavně se nikomu nic nestalo... Citovat
Capy Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Na takovou silnici jsem naštěstí ještě nanarazil a ani nechci.Ale dopadlo ti ještě docela dobře. Citovat
Dundee Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Naštěstí nic vážnýho. Od tý doby si tam dávám majzla... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.