Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromové kroužky kolem budíků 405 NM + nebo dotaz na soustružníka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Neon: Dneska jsem se bavil s kolegou a úplně nejlepší by byla plná trubka s délkou alespoň 10cm kvůli uchycení do soustruhu. Z tý plný trubky se vyrobí velký i malý kroužek zároveň a ze zbytku materiálu (kam až dovolí upichovák) se můžou udělat další, na kterých pak můžeš vydělat. :D

Zkusim se jich tam zeptat, jestli budou mít plnou, ale nevim, jestli to vůbec existuje, ale snad jo... Každopádně ten rámeček od Capyho mám \"TÍMTO MU VEŘEJNĚ DĚKUJI\" a v pondělí budu vědět víc, jak to vypadá s tou trubkou, tak že :papa a v pondělí (úterý)ti volám...

Odesláno

Jj, psal, já vim, sem vostuda:roll Ale nevěděl jsem, že pojedeš na Džbán, tak jsem tě nechtěl otravovat.... Ale mám od capyho komplet rámeček a na tom se to dá líp odzkoušet :-D

Odesláno

Předáno. Kolega chvíli koulel očima a pak řekl: \"Dělal jsem i horší věci.\" V pondělí snad bude mít první kroužek hotovej, tak ho tam zkusím a uvidíme. Kdy to bude hotový všechno nevim, občas toho maj moc.

Odesláno

Máme dva prototypy kroužků, jeden je slabší, druhý silnější. Já osobně bych bral ty slabší. Fotky jsou u mě ve fotogalerii, nejde mi to sem vložit (slabší kroužek je vpravo). Pokud se někomu bude chtít, může je sem natáhnout.

Odesláno

Kroužky hezký:superpěkná práce.

jen tak mimochodem co ty fotky v profilu.Ta silnice měla nákou odpudivou sílu ne? jak ste tam byly popadaný a ty si ještě políbil stromeček.

Odesláno

Capy: Silnice byla jedno velký kluziště a stačilo zlehka přišlápnout brzdu... Stromeček jsem políbil, ale malinkej, tomu velkýmu jsem se naštěstí vyhnul cca o 20 čísel. Hlavně se nikomu nic nestalo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...