Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlapi neřešil někdo podobny problem 308  vti 2008 při jizdě nad 60 km slyším ze zadu auta zvuk jako svištěni větru po ubraní plynu ok nesetkal se s tim někdo z vas? díky

Odesláno

Uz to tu pisali, pokial to nebude blizssie opisane, je to vestenie z gule, nahraj to na mobil, a zaves sem.
Uz sa mi par krat stalo, ze pokial som mal zlozene zadne plato, tak to bolo viac hlucne, alebo bolo pocut od kolies viac hluku.
Teraz na mojej 308 sw, svisti vzduch okolo LP dneri, ale mozu byt primrznute tesnenia okolo dveri a nemusi to doliehat, ale kedze su dvojite, tak to nejako zatial neriesim.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pískání, svištění z pravé strany mám taky a myslím že prapůvod je v ozdobné liště, která mi trochu trčí a je to tedy problém aerodynamiky obtékání vzduchu. Je to slyšet jen v určitém rozmezí rychlosti.

Odesláno (upraveno)

Není to na dveřích, ale na liště bočního okna kufru nahoře. Při správném lícování by to nemělo být tak vystouplé a navazovat na rámeček dveří.

IMG_20180528_163906.png

Upraveno uživatelem PetrZe
Resize obrázku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...