pjelinek Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Ahoj, muze mne nekdo poradit, jak vyndat kryt od orginalniho radia na 306 r.v.99.Diky Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 myslis nejakou zaslepku?? nebo original radio?? to ti vytahnou v peugeotu behem chvilicky...jsou na to potreba dve takovy sikovny udelatka Citovat
Swallow Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Stačí nůž . Zasunout do výřezů na dolní hraně krytu rádia, odjistit pojistky a vytáhnout rádio. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 opravdu jsi to zvladnul nozem?? ja mam za to ze jsou potreba prave takovy hacky ktery se zachytnou ze spod toho radia a potom to de vytahnout...bez poskozeni cehokoliv Citovat
Spetr Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Stačí kancelářská sponka. jak píše Swallow stačí odjistit dvě plechové pojistky na spodu rádia ale nepoužívě brutání sílu ten plast na rádiu je dost křehký. Citovat
Swallow Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Ludweek opravdu jsi to zvladnul nozem?? ja mam za to ze jsou potreba prave takovy hacky ktery se zachytnou ze spod toho radia a potom to de vytahnout...bez poskozeni cehokoliv Jo, stačí nůž, respektive dva nebo cokoli slabého, třeba kousek plechu.Odjistit pojistky, strčit prsty do šachty pro kazetu a vytahnout rádio.Jde to mnohem lehčeji než u rádií, které se odjištují otvory na bocích. Citovat
tommy.david Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 KDE NAJDU TY POJISTKY ABYCH MOHL VYTÁHNOU RÁDIO ? a bude mi do 306 pasovat nějaké nové rádio? - jestli to nemá už jiný zapojení Citovat
Medion Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 na tom rámečku ze spodu sou takový drážky tak tam a rádio tam dáš jakýkoliv.já mám třeba tohle Citovat
Medion Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 jo a to zapojení je klasickej ISO konektor a když dáš jiný rádio tak do něj nezapojíš ovlád.pod volantem pokavaď si neseženeš rádio který to podporuje.a dá se sehnat i ten rámeček na klasický rádia např www.autodoplnky.cz viz foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.