Fatka Pavel Odesláno 9. prosinec 2018 Odesláno 9. prosinec 2018 Dobrý den, pro ty, kdo jezdí i na LPG a má problémy s studeným startem - volnoběhem. Nové motory a elektronika automaticky nastavuje hodnoty spalované směsi do paměti a následovně vás upozorní Faulty Antipollution - což je velký rozsah, na diagnostice vám nabídne asi 5 možstí od lambdy po nastavení klapky atd. Já jsem měl stejný problém, pomalu se projevoval studeným startem - po chvilce byl problém s otáčkami motoru - nahoru,dolu,světla a po cca 1 minutě se vše uklidnilo. Podotýkám po dojezdu na LPG. Když jsem jel déle na benzín, nic se neprojevilo. Problém byl v vstřikování LPG a filtru. Chudá směs občas, problém postupně vzrůstal, až to na LPG házelo do nouzáku snad hned po přepnutí do režimu LPG. Nyní mám po opravě a vše zatím OK. U Peugeota mi ale nic neřekli, jen doporučili pročistit motor 98 nebo 100 oktanovým palivem,vyjet nádrž a vyčistit klapku Winns spray. To jsem udělal, pomohlo to trošku, motor nebyl zašpiněný, myslím, ale LPG směs ho rozhodila. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.