Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405 Nový Model Stěrač (ostřikovač)

Recommended Posts

Odesláno

Kamarádi - nevíte někdo, kde se dá a zhruba za kolik sehnat funkční hadička ostřikovače, co je na rameni stěrače? Ta moje už je na jednom místě prasklá a plní svůj účel tak jenom z 50%. Dá se sehnat samotná, nebo musim jako komplet se stěračem?

Díky za odpovědi - ale nechci odpovědi a? jdu na vrakáč...tam jsou věčinou taky KO...:papa

Popřípadě jestli ji nemá někdo doma?:myslim

Oddie?:D

Odesláno

Každá slušná autoprodejna, třeba i škodovky - např. AutoSpektrum, Riegger , prodává průhlednou hadičku na vodu. metr cca 10 kč, nahřeješ si potom konce zapalovačem a nasuneš. Stěrač Valeo s ostřikovací lištou.

Odesláno

Možná jsem to špatně popsal - tu hadičku, co vede ke stěrači mám, ale na stěrači - to je asi to jak píšeš: \"Stěrač Valeo s ostřikovací lištou\" - takže to se prodává jako celek - stěrač i lišta?????

Odesláno

Tak to já nevěděl, že to prodávaj v kuse - tak to si ho koupim klidně u vás...máte je na skladě??? A kolik za pár? Baj voko?:D

Odesláno

Což o to, stěrač je o ničem - ten seženeš na každém vrakáči i s lištou (aspoň já jsem uspěl na první pokus). Hadička (ta vnější od ventilku k integrovanému ostřikovači) je průšvih. Originál PG je na míru a stojí kolem 200,- :mad: , nic jinýho (třeba tu akvaristickou) tam nedáš, protože je namáhaná pohybem stěrače, v létě praská občas a v zimě pořád. Kdybyste někdo měli nějaký tip, tak se podělte - měním to tak 2-3x měsíčně a už mi z toho hrabe. Kdybych potkal toho dobráka, co mi ukroutil stěrač, tak mu taky něco ukroutím :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...