Neon Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Kamarádi - nevíte někdo, kde se dá a zhruba za kolik sehnat funkční hadička ostřikovače, co je na rameni stěrače? Ta moje už je na jednom místě prasklá a plní svůj účel tak jenom z 50%. Dá se sehnat samotná, nebo musim jako komplet se stěračem? Díky za odpovědi - ale nechci odpovědi a? jdu na vrakáč...tam jsou věčinou taky KO... Popřípadě jestli ji nemá někdo doma? Oddie? Citovat
Rebik Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Každá slušná autoprodejna, třeba i škodovky - např. AutoSpektrum, Riegger , prodává průhlednou hadičku na vodu. metr cca 10 kč, nahřeješ si potom konce zapalovačem a nasuneš. Stěrač Valeo s ostřikovací lištou. Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Možná jsem to špatně popsal - tu hadičku, co vede ke stěrači mám, ale na stěrači - to je asi to jak píšeš: \"Stěrač Valeo s ostřikovací lištou\" - takže to se prodává jako celek - stěrač i lišta????? Citovat
Terazky Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 No ja jsem si koupil sterac v AutoBenex a oba me stali okolo 500 :-/ Citovat
Rebik Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 No jasnně celej stěrač i s ostřikovací lištou na 405, můžeš si ho koupit i u nás-)), jiný řešení je nesmysl. Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Tak to já nevěděl, že to prodávaj v kuse - tak to si ho koupim klidně u vás...máte je na skladě??? A kolik za pár? Baj voko? Citovat
graver Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Což o to, stěrač je o ničem - ten seženeš na každém vrakáči i s lištou (aspoň já jsem uspěl na první pokus). Hadička (ta vnější od ventilku k integrovanému ostřikovači) je průšvih. Originál PG je na míru a stojí kolem 200,- , nic jinýho (třeba tu akvaristickou) tam nedáš, protože je namáhaná pohybem stěrače, v létě praská občas a v zimě pořád. Kdybyste někdo měli nějaký tip, tak se podělte - měním to tak 2-3x měsíčně a už mi z toho hrabe. Kdybych potkal toho dobráka, co mi ukroutil stěrač, tak mu taky něco ukroutím Citovat
uulik Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 V OUNZ se používá v tom samém průměru silikonová průhledná,vydrží neuvěřitelný věci. Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Autor Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: Rebik 500 oba Super v pondělí k vám naběhnu... v tomhle počasí budou ostřikovače zapotřebí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.