marta.5 Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Ahoj, Moje auto je žena, a tak se občas vzteká a nadává (zcela bezdůvodně). Včera zrovna neměla svůj nejlepší den, takže na mě vyhodila hned několik chybových hlášek, které se dříve předtím stávaly velmi výjimečně. Připojila jsem ji na diagnostiku a kódy chyb jsou následující: P0236 P0245 P1351 Po chvilce googlení jsem našla, že se jedná o problém s ignition coil a s tlakem v turbu. První se asi nabízí vyčistit senzor turba, na což se dá najít pár návodů na youtube. Poskytnete mi prosím nějaké další rady a nápady, jak teď postupovat? Větu "Dej to do servisu" chci slyšet až v případě, že selžou ostatní možnosti. Díky, Marta Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Ahoj , chyba P1351 je chyba žhavení (vadná žhavička/ky nebo svazek k nim) , co se týče chyby P0245 (zkrat na kostru v obvodu ovládacího podtlakovýho ventilu turba) , může být vadný ten elektroventil nebo je někde prodřenej kabel k němu - ta chyba P0236 (odchylka tlaku turba) nejspíš souvisí s tím zkratem (když je chyba v obvodu regulace , tak nemůže regulovat správně ... marta.5 ohodnotil 1 Citovat
marta.5 Odesláno 28. srpen 2018 Autor Odesláno 28. srpen 2018 Ahoj, diky moc za vysvetleni Nedokazes mi dat prosim nejaky navod, jak toto, jakozto elektroinzenyr pracujici v automotive ale o autech moc nevedici, zkontrolovat? Nejake informace, kudy kam cmuchat s multimetrem... Abych aspon vyloucila chybu v kabelazi. Uplne nechci, aby me tam ten HV u ignition coil nakopal... Marta Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Nevím , co máš za motor , ale vzhledem k chybám asi naftu , takže tam ti zapalovací cívka (ignition coil) opravdu nic neudělá Napiš vin , zkusím najít nějaký obrázky Citovat
marta.5 Odesláno 29. srpen 2018 Autor Odesláno 29. srpen 2018 (upraveno) Poradíte prosím, jak správně rozebrat a vyčistit turbo pressure sensor? Nechci to zničit... Upraveno 29. srpen 2018 uživatelem marta.5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.