Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera koupil 4 ks disků a ještě vyhřívané zrcátko s plastem.A ta cena za 4ks disků 1000kč!!!!!!!!!a za zrcátko 300 kč!!!To je super néééé!!!:D:D:D

Odesláno

STEFAN:10 km za Žďárem.vyšel inzerát tak jsem tam zavolal a on je měl :je to 1,6 kombi fialové barvy (starý) model tak kdyby jsi něco sháněl tak dej vědět.Ale má to už dost vybraný.:D:D:D

Odesláno

no tak to nevím,ale dnes mu budu volat tak se ho zeptám.Ale když jsem tam byl tak jsem ho tam nevidel tak pochybuji.A naco ti bude plato z combíku?:o:o:o

Odesláno

Georg:Jakej chceš ten blatník dnes budu volat borcovi a ten je má (přední) Jsou zdraví a barva fialová ,ale nevím kolik za ně bude chtit,ale já jsem od něj koupil věci dost lacino.:cool::cool::cool:Dej vědět co nejdřiv.Nebo zavolej.A? mu můžu zavolat.

Odesláno

krmy: tak nevim, jestli jsem ten dil pojmenoval spravne :( je to ten plast vepredu, je na tom pridelana SPZ a obcas tam jsou i mlhovky (asi na novejsim modelu). Barva - sedostribrna metla.

Odesláno

Už sem na jedno natrefil na vrákáči ale chtěl za něj 3.500kč a to je na mně trochu moc to si ho raději udělám ale kdy bys někde viděl za menší peníz tak dej klidně vědět :)

Odesláno

Tak to je slušný, za plato 3500!!! To bych snad prodal i to svoje, za takovouhle pálku... No, koukám, že jsem nějakej hodně měkkej lidumil, měl bych asi řádně podražit. Když někdo jinej dokáže chtít za plato třiapůl litru... co by asi tak potom chtěl za motor? Nebo startér? No, ani to snad radši nechci vědět :(

Odesláno

Krmy: jasná věc, taky je dost věcí, který příliš levně nedám. Motor, startér, poloosy... vývěva!... a pak taky věci z předku auta - to jsou hodně žádané díly, které rychle zmizí. Ale zadní plato? To si jej radši udělám, než za něj vysypat přes tři tisíce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...