Krmy Odesláno 4. duben 2003 Autor Odesláno 4. duben 2003 Tak jsem včera koupil 4 ks disků a ještě vyhřívané zrcátko s plastem.A ta cena za 4ks disků 1000kč!!!!!!!!!a za zrcátko 300 kč!!!To je super néééé!!!:D:D Citovat
Krmy Odesláno 4. duben 2003 Autor Odesláno 4. duben 2003 STEFAN:10 km za Žďárem.vyšel inzerát tak jsem tam zavolal a on je měl :je to 1,6 kombi fialové barvy (starý) model tak kdyby jsi něco sháněl tak dej vědět.Ale má to už dost vybraný.:D:D Citovat
Krmy Odesláno 7. duben 2003 Autor Odesláno 7. duben 2003 STEFAN:Tak co teda sháníš,nebo proč jsi se ptal? Citovat
Krmy Odesláno 7. duben 2003 Autor Odesláno 7. duben 2003 no tak to nevím,ale dnes mu budu volat tak se ho zeptám.Ale když jsem tam byl tak jsem ho tam nevidel tak pochybuji.A naco ti bude plato z combíku?:o:o Citovat
Stefan Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 No přece do combíka ještě furt sem majitelem dvou aut Citovat
Krmy Odesláno 7. duben 2003 Autor Odesláno 7. duben 2003 Georg:Jakej chceš ten blatník dnes budu volat borcovi a ten je má (přední) Jsou zdraví a barva fialová ,ale nevím kolik za ně bude chtit,ale já jsem od něj koupil věci dost lacino.:cool::cool:Dej vědět co nejdřiv.Nebo zavolej.A? mu můžu zavolat. Citovat
georg Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 krmy: tak nevim, jestli jsem ten dil pojmenoval spravne je to ten plast vepredu, je na tom pridelana SPZ a obcas tam jsou i mlhovky (asi na novejsim modelu). Barva - sedostribrna metla. Citovat
georg Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 krmy: dik moc! P.S. ten navod mam skoro oscanovanej Citovat
Krmy Odesláno 7. duben 2003 Autor Odesláno 7. duben 2003 STEFAN: tak plato už je fuč.Tak jsem tě nepotěšil?!?!?!?:( Citovat
Krmy Odesláno 7. duben 2003 Autor Odesláno 7. duben 2003 Georg: Ani tebe nepotěším ten nárazník měl ale už ho prodal.Ale zkusím se ještě poptat.:( Citovat
Stefan Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Krmy ono to plato většinou bejvá hned prič ale přesto dík Citovat
Krmy Odesláno 8. duben 2003 Autor Odesláno 8. duben 2003 Stefan:No ono by se dalo sehnat,ale je dost drahý.No jestli chceš tak se budu ptát dál?????:D:D Citovat
Stefan Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Už sem na jedno natrefil na vrákáči ale chtěl za něj 3.500kč a to je na mně trochu moc to si ho raději udělám ale kdy bys někde viděl za menší peníz tak dej klidně vědět Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Tak to je slušný, za plato 3500!!! To bych snad prodal i to svoje, za takovouhle pálku... No, koukám, že jsem nějakej hodně měkkej lidumil, měl bych asi řádně podražit. Když někdo jinej dokáže chtít za plato třiapůl litru... co by asi tak potom chtěl za motor? Nebo startér? No, ani to snad radši nechci vědět Citovat
Stefan Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Oddie taky jsem se na něj jen usmál ani mluvit sem nemusel aby věděl co si myslim Citovat
Krmy Odesláno 9. duben 2003 Autor Odesláno 9. duben 2003 No ono je to o tom,že ty věci který jsou nejvíc žádaný jsou nejdražší!:( Citovat
oddie Odesláno 9. duben 2003 Odesláno 9. duben 2003 Krmy: jasná věc, taky je dost věcí, který příliš levně nedám. Motor, startér, poloosy... vývěva!... a pak taky věci z předku auta - to jsou hodně žádané díly, které rychle zmizí. Ale zadní plato? To si jej radši udělám, než za něj vysypat přes tři tisíce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.