FidˇaT Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Zdravim chlapy, mam velký problém na už druhé 206, obe mají digi klimu a jsou to motory 2,0 HDI, po naplnení klimy, to funguje tak, že klima beží a po chvíli vypne, delší dobu nejde a najednou zase sepne, ale jen na chvilinku a pak zase vypne. Poradil by někdo v čem je zakopanej pes? Děkuju všem za odopovedi Citovat
FidˇaT Odesláno 31. červenec 2018 Autor Odesláno 31. červenec 2018 ano, ventilator hned po sepnutí klimi beží, mam 3 polový tlakový snímač, které drátky bych mel propojit abych jej vyřadil a vyzkoušel klimu bez nej, dekuju Citovat
jarokare Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Ten tlakovej snímač je lineární (hodnota tlaku se plynule mění s tlakem ) , takže ten propojit nelze . Jeď k někomu na diagnostiku , v parametrech klima by mělo být vidět , kde je problém . Ještě mě napadlo , že tam při plnění dal někdo víc chladiva nebo oleje , pak by se to vypínalo z důvodu vysokýho tlaku ... Citovat
FidˇaT Odesláno 31. červenec 2018 Autor Odesláno 31. červenec 2018 chlapy tak u jednoho HDI vyřešeno, ale u dreho je asi vetší problém, u toho opraveného to opravdu bylo saharou, nefungovala, uhnilý kabel od rele, ale u druhého je ten problém, že pokud připojim multimetr místo sahary svítí mi 12 voltu, pokud tam dám saharu nebo jen klasickou zkoušečku okamžite to ztratí hodnotu. Nejde tam proud, muže být KO řídící jednotka? Nebo to muže delat i něco jiného? Díky za odpovedi. Jinak u druhého taky nejde sahara, dekuji za info Jarokare Citovat
FidˇaT Odesláno 31. červenec 2018 Autor Odesláno 31. červenec 2018 chci říct že ventilátory nešli u obouch peugeotu, ten co mne trápí nyní je na tom i tak že za jízdy klima jde , neboť se chladí proudem vzduchu nejspíš, četl jsem něco o předradnem regulátoru, ale nevim kde jej najdu Citovat
jarokare Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Podívej se na maxipojistky pod pojistkovkou v motorovým prostoru , měla by to být druhá z leva ... Citovat
FidˇaT Odesláno 31. červenec 2018 Autor Odesláno 31. červenec 2018 myslíš v pojistkove skřínce? Nahoře v motoru? Citovat
Guest Sale Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Nejspíš je problém v té elektrické jednotce kterou máš vpředu u ventilátoru, to co píšeš by odpovídalo. Je to pod tím plastovým krytem a jsou v tom relátka a odpory připájené na tišťák. To, že ti to občas jde, bude tím, že spíná druhý stupeň ventilátoru. Bez sepnutého ventilátoru klimatizace nebude fungovat na žádný způsob. Diagnostika by ukázala kde je chyba. Citovat
FidˇaT Odesláno 1. srpen 2018 Autor Odesláno 1. srpen 2018 zřrjme je špatný ventilátor, ílene se hřejou kabely když ho dám na přímo a když vymením pojistku, tímto dekuju jarokare že mi ukázal kde jsou ty maxi pojistky, tak po chvilce chodu ventilatoru je to to same, hřejou se i ty origo a dost ten ventilátor topí a smrdí řekl bych ty bužírky kabelu jak to dostava na prdel Citovat
FidˇaT Odesláno 3. srpen 2018 Autor Odesláno 3. srpen 2018 Přátele, kamarádi, všem moc dekuji za rady a pomoc. Tak u obou peugeotu upadlý silný drát do spodního rele, tím jsem odstranil zavadu nefunkční klimy a ventilátoru u jednoho HDI, u druhého to bylo složitejší, byl špatný ventilátor a neustale na nem praskala maxi pojistka, když jsem jej připojil na přímo k baterce jinými kabely, ventilátor se sice roztočil a běžel, ale kabely mi hořeli v ruce Vymenil jsem ventilátor, maxi pojistku a vše šlape jak má. Doufám že to nekomu pomuže a jestli mužu poradit, jedna z prvních vecí je se jít okamžite podívat na rele, kabeláže k nim a maxi pojistku ventilátoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.