blejd Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: ALFWORKS TO je mi fakt luto :(... a to oto viac, ze zijem tiez vtomto skurv***meste :( Nevies mi povedat, ze kde si ta to stalo? Zabijat ich do jedneho vsetkych Skutocne neviem ako si zabezpecit auto proti kradezi .. ved ked chcu, tak ho zoberu odtahovakom v lamaci pred domom .....fakt neviem kera ku*va....bola to asi objednavka, lebo vedla mna stava tmavomodra, vecne nalestena 307, ale s neakym srackovym benzinakom pod kapotou ....kto by to bral ?......ja som mal auto uuuplne zadrbane, bez puklic, skarede ale HDi 110HP....asi toto bol dovod....a mozno ani ne, avsak nieco osobne tiez vylucujem, lebo tu byvam kratko....nevim:roll Jednu haluz som si ale vsimol, asi tyzden pred kradezou, som si nasiel otvorenu prednu kapotu a prasknutu pruzinu zatvaracieho mechanizmu, hovorim si asi opotrebovanim alebo mrazom.....hahahhaaaaa...kur*y si prisli skontrolovat co je pod kapotou.... Citovat
ALFWORKS Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 AHa... hmm... tak to je divne... Skor si myslim, ze sledovali ako mas auto zabezpecene, ci je tam alarm a ked je, tak aky.. takisto moze byt, ze tam dali \"nieco\" cim nabuduce mozu auto lahsie zobrat .. neviem si sice predstavit, ze co by to \"nieco\" mohlo byt... Nemyslim, ze ti otvoroli kapotu len kvoli tomu aby zistili, ze aky mas motor.... ved HDi znacku mas aj vzadu... a staci sa pozriet na otackometer a vies, ze to neni benzin ... skor myslim, ze ti tam uz vtedy nieco sprasacili .. kurvy zasrane Ja byvam v petrzalke a tu to tiez nieje lepsie onic .. skusim tam aspon dat ten Magicar.. ale budem to montovat sam, aby to kurvy nemali take lahke Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: blejd Původně zaslal: ALFWORKS TO je mi fakt luto :(... a to oto viac, ze zijem tiez vtomto skurv***meste :( Nevies mi povedat, ze kde si ta to stalo? Zabijat ich do jedneho vsetkych Skutocne neviem ako si zabezpecit auto proti kradezi .. ved ked chcu, tak ho zoberu odtahovakom v lamaci pred domom .....fakt neviem kera ku*va....bola to asi objednavka, lebo vedla mna stava tmavomodra, vecne nalestena 307, ale s neakym srackovym benzinakom pod kapotou ....kto by to bral ?......ja som mal auto uuuplne zadrbane, bez puklic, skarede ale HDi 110HP....asi toto bol dovod....a mozno ani ne, avsak nieco osobne tiez vylucujem, lebo tu byvam kratko....nevim:roll Jednu haluz som si ale vsimol, asi tyzden pred kradezou, som si nasiel otvorenu prednu kapotu a prasknutu pruzinu zatvaracieho mechanizmu, hovorim si asi opotrebovanim alebo mrazom.....hahahhaaaaa...kur*y si prisli skontrolovat co je pod kapotou.... Tak to vypadá skoro jako krádež na zakázku:o:myslim Citovat
peton24 Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 Chcemsa opytat aky rok vyroby malo tvoje auto??, lebo zohnaž software na peugeot sa pohybuje okolo 80 000 sk, a na kazdy rok vyroby auta je iny Citovat
peton24 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Po tomto videu sa ani necudujem http://auto.jirkaposik.cz/defender.asf Citovat
Dafe Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 A co sherlog. Vyjde levnějc než pojištění a když už si platit pojištění, tak ne něm dostanete se sherlogem slevu jako svině,že i ušetříte Citovat
Naspo Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: blejd Ahojte, ako hovorit topicname, som v pecku, ukradli mi karu a ten pocit bezmocnosti rano na parkovisku neprajem nikumu nikdy zazit. Zvlast v situacii, ked som si nan poctivo zarobil a pozical od banky cast penazi, ktore este stale splacam. Bola to dost hroza, nikomu neprajem. A kedze neverim ze ho najdu, predavam hlinikove disky so skrutkami a gumami. Rozmery pneu su vpodstate standardne na nizkoprofilaky (vpredu 195, vzadu 205 R16) su tam Dunlopy SP SPORT 2000E, uz v celkom pouzitom stave. Cennejsie budu skor tie originalne peugeotacke hlinikace so orig. skrutkami v celkom zachovalom stave. Pripadnemu zaujemcovi cenu este upresnim. Na obrazku avataru vidno ako vyzeraju. Vsetkym ktory ho este maju uprimne prajem, aby NEzazili to co ja. Vela stastia, ja som ho zial nemal. Chi se jen optat zda máš ještě disky k prodeji čí ne??? [upravil dne 16/6/06 Naspo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.