Zizak Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Zdarvím všechny, mam problém s 306 1.4 /96 a už jsem to tu tušim psal někdy napodzim. Takže ten prob: kolem 80km/h začíná vibrovat volant a čím rychlejší jízda, tím víc vibruje (letní gumy - kola 2x vyváženo a nic se nezměnilo, přezuto na nový zimní a taky nic). Rovněž je dost znát rozdíl ve vibraci, když je motor v tahu a když je vyřazeno. Když je vyřazeno, vibrace jsou podstatně větší. Taky to mírně táhne do leva. Díky za návrhy čim by to mohlo bejt. Citovat
vector Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Zizak Zdarvím všechny, mam problém s 306 1.4 /96 a už jsem to tu tušim psal někdy napodzim. Takže ten prob: kolem 80km/h začíná vibrovat volant a čím rychlejší jízda, tím víc vibruje (letní gumy - kola 2x vyváženo a nic se nezměnilo, přezuto na nový zimní a taky nic). Rovněž je dost znát rozdíl ve vibraci, když je motor v tahu a když je vyřazeno. Když je vyřazeno, vibrace jsou podstatně větší. Taky to mírně táhne do leva. Díky za návrhy čim by to mohlo bejt. Co to na to máme říct.. nech prohlédnout podvozek , bývají tam různé prasárny.. Tipnul bych to na křivé kotouče a v háji gumy v ramenou. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Vibrace bych viděl na špatný kosti. Mlátí ti to ve předu, když jedeš po hrbolech? Můžou být vymletý klouby v kostech, nebo rejdový čepy... Že to táhne do leva.... co takhle nejdřív nechat udělat geometrii? Kdyby bylo přidřený nebo načatý ložisko, tak by to hučelo, \"že bys v tom autě nevydržel\". Citovat
Zizak Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 jojo, o tom že bych nechal udělat geometrii jsem uvažoval, takže tim asi začnu. Jinak když jedu po hrbech, tak nic nemlátí, ložiska jsou vpředu nový. kotouče jsou taky v létě nový. Někdo z \"chytrejch známejch\" radil že by to myhly bejt siletbloky v ramenou? je ale fakt obrovskej rozdil mezi vibracema když je motor v tahu a když mam vyřazeno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.