Shrek Odesláno 9. červenec 2018 Odesláno 9. červenec 2018 Zdárec vespolek, máme problém s pískáním našeho "autobusu". Již jsem zde samozřejmě hledal, ale většina odkazů je na pískání turba nebo brzd. Tyto příčiny bych ale zavrhnul, protože pískání turba (tón) se mění se zátěží a otáčkami motoru a u brzd je to závislé na otáčení kol, popřípadě se změní sešlápnutím pedálu brzdy. Naše pískání se neprojevuje vždy. Většinou při delší jízdě, auto je zahřáté a při rychlostech okolo 50km/h. Také se objevuje náhle a po chvilce zase zmizí. Zjistil jsem také, že se objevuje pouze když je volant úplně rovně. Pokud s ním pootočím mírně na jakoukoli stranu, pískání ustane. Hlasitost bych přirovnal k tomu, jako když kolem vás projede koncernový nafťák se studeným motorem s pískajícím řemenem. Řekl bych, že pískání jde zleva, ale to může být zavádějící. Než zastavím, pískání je pryč. Je NEzávislé na rychlosti auta, na přidání plynu, otáčkách motoru a sešlápnutí brzdy. Trochu bych typoval, díku tomu volantu, na servo řízení. Zde nalezené odpovědi týkající se serva byly na pískání v koncových polohách, ale ne při nulové. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Díky Citovat
chosiiik Odesláno 26. září 2018 Odesláno 26. září 2018 Ahoj, zjistil si čím to bylo? Mám podobný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.