Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spínací skříňka - seká se klíč

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím členy fóra, dlouho jsem zde nebyl, protože už to je tak 4 roky co nevlastním Peugeota, naposledy to byla 306. Nyní jsem se ale ocitl v krizi kdy mí chcípl Citroen XSARA a splašil jsem z nouze bídy v poměrně solidním stavu malé ,,lvíče´´ 106. Má své mouchy a jednu poměrně Důležitou. jedná se o problém někde ve spínací skříňce. Klíč se tam zasekává a to stylem, že třeba vypnu motor a nejde vytáhnout, tak musím různě otáčet na elektriku a do 0 spínačku a zkoušet vytáhnout, Někdy jen maličko jde povytáhnout,ale ne vytáhnout a nejde pak otočit ani na elektriku pak je to zase o hledání a vaglovaní s klíčkem než jde pootočit a pořád dokola. Nastříkal jsem do zámku trochu WDčka ze to promažu,ale nic moc. Kde může být problém? Stačí pouze přitáhnout pořádně spínačku na řídící tyč, nebo jsou zatuhlé, či vychozené stavítka, nebo je chyba jinde? Startování jde normálně. Prosím o radu a děkuji za každou radu a nebo tip co by s tím šlo dělat. Nechce se mi měnit vložka zámku a tahat sebou dvoje různé klíče. Jedná se o vozidlo: Peugeot 106, rok výroby 1997, 1,1 44kw.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...