MartinN Odesláno 23. červen 2018 Odesláno 23. červen 2018 Opět vas zdravim, mam zase problem, jeden vyřeším a je tu další ..jedu si takhle vklidu pařák jak blázen, a najednou mi auto začne zničeno nic topit jak blazen, přitom mam teplotu nastavenou na 22°C po chvilce se to přepne a začnou z vydechu padat kostky ledu a takhle stále dokola, od ceho by jste se mi doporučili odpichnout? Diky moc Citovat
MartinN Odesláno 25. červen 2018 Autor Odesláno 25. červen 2018 Tak jsem to mel na diagnostice a zjistil jsem toto, snimac jsem připojil a odpojil a hodnoty kolisaly sem a tam.. jako by tam nebyl Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. červen 2018 Odesláno 25. červen 2018 blisti sa to tam ako v zrkadle. vnutorny teplomer moze byt vadny a vdety ti moze kurit ako chce. Citovat
MartinN Odesláno 27. červen 2018 Autor Odesláno 27. červen 2018 Omlouvám se, tam kde je to označené je Snímač teploty za odparovačem/vyparnikem, a ukazuje teplotu 3264, tim padem mi auto chladi, protože se prostě tu teplotu snaží stahnout. Snímač jsem vyměnil a dělá to stale :/ Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2018 Odesláno 27. červen 2018 Skratované vodiče.....nulový odpor Citovat
MartinN Odesláno 27. červen 2018 Autor Odesláno 27. červen 2018 No.. kdyby mi to někde zkratovalo, byl přerušeny obvod, tak bych tam nenaměřil napěti ne?.. což naměřím Citovat
MartinN Odesláno 30. červen 2018 Autor Odesláno 30. červen 2018 Jako obě dvě?.. když obě čidla z aut chodila a najednou by žadné z nich nechodilo ? Citovat
MartinN Odesláno 30. červen 2018 Autor Odesláno 30. červen 2018 A když to čidlo odpojím, tak tam skačou ty šilene teploty také. Citovat
MartinN Odesláno 2. červenec 2018 Autor Odesláno 2. červenec 2018 No, zjistil jsem kam vedou kabílky z toho NTC čidla, vedou do BSI jednotky, propipal jsem si je mezi sebou a jsou vodivý, takže bych potřeboval prosim utvrdit v tom že je špatny BSI abych mohl koupit jinou, nebo že je tu ještě jina možnost Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červenec 2018 Odesláno 2. červenec 2018 A nehral sa náhodou niekto s konfiguráciou RJ klímy? Citovat
MartinN Odesláno 3. červenec 2018 Autor Odesláno 3. červenec 2018 Netušim, doted to chodilo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.