Jarryn Odesláno 21. květen 2018 Odesláno 21. květen 2018 (upraveno) Zdravím. Prošel jsem spoustu témat nikde jsem však nenašel uspokojující odpověď. Na 307 1.6hdi 80kw došlo při předjíždění k náhle ztrátě výkonu a z podkapoty se ozval podezřelý zvuk (zvláště když jsem po motoru chtěl akceleraci) po bližším ohledání jsem zjistil že je prasklé sání motoru ( úplně ten poslední díl přímo přecházející do hlavy motoru) prasklo ve spojí pěkně vzadu směrem k airboxu. Já se ptám, co to mohlo způsobit? EGR? Příliš vysoký tlak turba? Vadné jeho ovládání? Nebo prasklý ventil ? (Pouhé amatérské spekulace) poraďte prosím. Nerad bych tam dal nové sání aby se to zopakovalo. Upraveno 21. květen 2018 uživatelem Jarryn Citovat
jarokare Odesláno 21. květen 2018 Odesláno 21. květen 2018 Spíš únava materiálu nebo špatně zavařenej spoj , pár už jsem jich viděl a po výměně jezdí O.K. Citovat
pesastor Odesláno 22. květen 2018 Odesláno 22. květen 2018 Neutahoval nekdo srouby sani misto momentovyho klice Golou s nasazenou metrovou trubkou? To je oblibenej sport ruznejch garazovejch takyservisaku a pao to vnitrnim pnutim pri tepelnejch sokach rado praska! Citovat
Jarryn Odesláno 22. květen 2018 Autor Odesláno 22. květen 2018 No mám to auto 50k kilometrů teď už 182k . A za mě s tím nikdo nic nedělal tak je to nepravděpodobné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.