Djsilent Odesláno 15. květen 2018 Odesláno 15. květen 2018 Prosim vas pokud z ciny koupim dvd gps napr. S Androidem a dam jej misto orig. radi a displeje, pujdou na to dvd funkce jako daliove ovladani u volantu, ukaue se na tom technicke data auta jalo spotreba a tak? Diky za pomoc Citovat
brixtr Odesláno 15. květen 2018 Odesláno 15. květen 2018 Vím že to tu někdo už řešil.. Ovládání rádia páčkou pod volantem/na volantu ti nepůjde bez adaptéru kort když to bude z Číny tak si nejsem úplně jistý zda na to vůbec něco půjde.. Technická data myslíš jako nahrávka za palubní počítač? Citovat
Djsilent Odesláno 15. květen 2018 Autor Odesláno 15. květen 2018 No jestli se bude ukazovat na te potvore nove spotreba auta jako momentalni tak celkova apod. To co ma vlastne ve svym pc a ukazuje ted na displeji Citovat
brixtr Odesláno 15. květen 2018 Odesláno 15. květen 2018 Na to bude muset odpovědět někdo kvalifikovanejsi než jsem já, ale myslím že to nepůjde. Zkus se tu porozhlédnout třeba v sekci modely nebo použij vyhledávání. Možná něco objevís co ti pomůže pořadí Citovat
Laďa Odesláno 15. květen 2018 Odesláno 15. květen 2018 (upraveno) Myslím že v modelech 5008 je vlákno o předělávce na androida. Tak jsem to našel Upraveno 15. květen 2018 uživatelem Laďa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.