Ingeles Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Zdravím, mám 406 1,9TD, zničeho nic se mi začal spínat větrák na chladiči hned, jak nastartuju. Můj první předpoklad - čidlo. Ale může mi někdo poradit o jaký jde? Já myslím, že to co je u termostatu (hnědý, modrý je tušim teploměr). Pokusill jsem se ho totiž objednat, ale přišlo jim úplně jiný, s větším průměrem, jediný co prý objednat jde (v AutoKelly). Ani nevím,kde ho hledat. Má někdo zkušenost? Předem Dík. Citovat
Ingeles Odesláno 4. únor 2006 Autor Odesláno 4. únor 2006 No jo,ale já klima nemám,přesto tam hnědý čidlo je.K čemu je tedy? Jinak dík za odpověď. Citovat
Ingeles Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Tak hnědým čidlem na termostatu to není, půjčil jsem si ho a větrák běží pořád. Na chladiči žádné další čidlo není ale na sahaře jsou relátka.Zkusím si ještě půjčit ty. [upravil dne 16.2.06 Ingeles] Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Mas klimatizaci ? Jestli jo, muze byt chyba v ridici jednotce vetraku, ta je schovana pod levym plastovym podbehem predniho kola, mozna se tam dostala slana voda a je tam nejakej spatnej kontakt Citovat
Ingeles Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 klima nemám,je zajímavý,že se mi zezačátku zdálo,že to dělá jen v mraze,když jsem si totiž to čidlo jel půjčit poprvé,bylo asi pět nad nulou prvně po čtrnácti dnech neustálých mrazů a větrák najednou ztichnul no ze zkoušky teda sešlo. Pak zase přišel mráz a větrák zase nepřetržitě běžel.Bohužel to asi byl jen můj dojem,teď se točí furt mráz nemráz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.