Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám 406 1,9TD, zničeho nic se mi začal spínat větrák na chladiči hned, jak nastartuju. Můj první předpoklad - čidlo. Ale může mi někdo poradit o jaký jde? Já myslím, že to co je u termostatu (hnědý, modrý je tušim teploměr). Pokusill jsem se ho totiž objednat, ale přišlo jim úplně jiný, s větším průměrem, jediný co prý objednat jde (v AutoKelly). Ani nevím,kde ho hledat.

Má někdo zkušenost? Předem Dík.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak hnědým čidlem na termostatu to není, půjčil jsem si ho a větrák běží pořád. Na chladiči žádné další čidlo není ale na sahaře jsou relátka.Zkusím si ještě půjčit ty.

[upravil dne 16.2.06 Ingeles]

Odesláno

Mas klimatizaci ? Jestli jo, muze byt chyba v ridici jednotce vetraku, ta je schovana pod levym plastovym podbehem predniho kola, mozna se tam dostala slana voda a je tam nejakej spatnej kontakt

• O 3 týdny později...
Odesláno

klima nemám,je zajímavý,že se mi zezačátku zdálo,že to dělá jen v mraze,když jsem si totiž to čidlo jel půjčit poprvé,bylo asi pět nad nulou prvně po čtrnácti dnech neustálých mrazů a větrák najednou ztichnul no ze zkoušky teda sešlo. Pak zase přišel mráz a větrák zase nepřetržitě běžel.Bohužel to asi byl jen můj dojem,teď se točí furt mráz nemráz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...