MartinN Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 Zdravím, potřeboval bych poradit, koupil jsem 406 s tím že motor nechce naskočit, povolil jsem si trubky k vstřikovačům, zatočil kličkem a zjistil že nejde nafta. Říkám si že to bude nejspiš nefunkční podavací čerpadlo, sundam dekl a čerpadlo napojím napřímo, čerpadlo běží. Změřím si napětí co jde do čerpadla a naměřil jsem kolem 1-3 voltů. Diagnostika se s Řj nespojí. Vubec nevím od čeho se odpíchnout. Děkuji za rady. Citovat
brutall Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 Taky zdravím, prvně, nemůžeš zkoušet u elektronicky řízeného motoru jestli jde nafta, když jsou povolené trubky. To šlo u rotačního čerpadla, tohle je common rail. Citovat
MartinN Odesláno 27. duben 2018 Autor Odesláno 27. duben 2018 (upraveno) Ano vím, ale u me prvni 406, též 2.2 hdi, po povoleni vysokotlakych trubek a zatočením klicku mi nafta šla. Tim jsem se usvědčil že podavaci čerpadlo v nádrži jde, samozřejmě i poslechem bylo slyšet že vrčí, ale u tohoto nezavrčí prostě, kdyby byla praskla pojistka tak by tam nebylo žádné napětí.. Chtel jsem zjistit jestli treba neni vyskoceny narazovy cidlo, to jsem v motorovem prostoru, konkrétně u brzdove nadoby vůbec nenašel.. Upraveno 27. duben 2018 uživatelem MartinN Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2018 Odesláno 27. duben 2018 Ty jo.Divne.Nemas od injerkcniho spinace pouze nekde konektor?A je propojeny? Zkus sem mrsknout VIN. Citovat
MartinN Odesláno 27. duben 2018 Autor Odesláno 27. duben 2018 Injerkcni spinac?.. Vin VF38B4HXF81407915 Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2018 Odesláno 27. duben 2018 Jasne,uz mas chytrou pojistkovku. Takze vse ti popisu do SZ. Pripadne mi zavolej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.