Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2AKCZ: a jeste jedna poznamka k motoru, autu s cerstve umytym motorem bych se v bazaru vyhnul hooodne velkym obloukem...

Co je to za blbost:myslim:myslim

Guest Ludweek
Odesláno

2 chuck11: normalni teorie ze cistotou se prodejce snazi neco maskovat...vetsinou unik oleje :D

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

2 chuck11: normalni teorie ze cistotou se prodejce snazi neco maskovat...vetsinou unik oleje :D

Tak to u mně by neobešel,mi žádný olej ani nic jiného neuniká a mám motor čistej:mrk:myslim:papa:papa

Odesláno

Vvitty .. vsak to taky nehodlam prodavat a navic by sis u me s touto teorii vylamal zuby resp. prohloupil protoze si troufam rict ze se o auticko staram az kralovsky natoz neco maskovat :super

PS: S tim ladenim barev souhlas Smile01.gif a nez se me motor zmeni v tu cernou tmu co tam mas Ty to si s mym pristupem k rizeni Peugeotka jeste hodne dlouho pockam :)

Odesláno

AKCZ: to tvoje taky nestoji v bazaru.... :D

jinak je to casta praxe, i kdyz i vyjimky se najdou...

a co se tyka te cerne tmy... priste si nastav spravne expozici a bude to hned svetlejsi :D:papa

btw, co to ma spolecneho s pristupem k rizeni? ja myslel, ze pri rizeni se drzi takovy to kulaty a sedi se vevnitr, ne ze se lesti motor... ? :myslim

Odesláno

Mno.. nechci se hadat ale cas expozice je spravnej (samozrejme rozdil v tech dvou fotkach je noc s bleskem -> Tvoje ... a den pri jasne obloze -> moje pravda kapku preexponovane ale nechtel jsem aby se tam lesklo jen stribrne sani a okolo tma) ;) Ta \"cerna tma\" byla myslena spise ironicky :)

A pristup k rizeni radeji rozebirat nebudu :D Snad jen ze za sucha na ciste silnici se to moc zahazet neda a nikde mi nic nesakne Smile01.gif

Odesláno

no jo, kdyz s tebou to je tezky :D

moje auto totiz neni rozmazleny a neboji se nejake te kapky vody nebo bahna kdyz prsi nebo snezi :D

a neeee ze se bude valet v garazi a panicek jezdit necim jinym :papa

tu posledni narazku jsem radeji necetl, me z motoru taky nic netece :D

Odesláno

jooo, to jsem se jel v case hledani auta podivat do uh. brodu na jedno XSi (tusim to bylo to 97kW).

motor byl krasne nalesteny olejovym hadrem a dali si parchanti tu praci a nalestili tim hadrem i pneumatiky :D:D no ale byly tam i dalsi, mnohem viditelnejsi lameriny, taxem sem se zkusebne svezl a nashledanou.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

jooo, to jsem se jel v case hledani auta podivat do uh. brodu na jedno XSi (tusim to bylo to 97kW).

motor byl krasne nalesteny olejovym hadrem a dali si parchanti tu praci a nalestili tim hadrem i pneumatiky :D:D no ale byly tam i dalsi, mnohem viditelnejsi lameriny, taxem sem se zkusebne svezl a nashledanou.

JO tak to je zase jiná ,já mám motorek čistej žadnej namaštěnej,no a v mým by ses svezl a už bys nechtěl vystoupit :aut:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

V Cechach kupovat ojety auto je opravdu zazitek .. hlavne ve slovniku prodejcu:

Lehce bourane = pres strechu

Lehce tukle = celni naraz

Skrabnute = otrene o svodidla + aspon nejakej ten sloupek

A nakonec zjistis ze vrakace nabizej i nahradni strechy! uf..

Nicmene pokud clovek nema moznost ciziny a nejlepe nebouraneho tak musi bejt ostrazitej a klidne hodinu si to auto prohlizet ze vsech stran aby nenaletel (fotky jsou opravdu jen hrubej nahled).. tim nechci rict ze se neda sehnat u nas i libovka :super

PS: A neda mi nezminit cistotu motoru ze Vvitty? :D

Poznate rozdil? Smile01.gif   A - B   ;)

Pravdu máš s tím kupováním v čechách.

Já jsem koupil P. v německu čistě náhodou když ten sharan co tam pro něj známej byl nakonec nevzal a nechtěli jsme jet poprázdnu ukecali jsem tam P.306 TD XR kombi r.v. 98 4xairbag, klima, ABS, el.okna,el.zrcátka,centrál,vyhřív.zrcátka, teploměr a org.radio s ovládáním pod volantem na 3300 euro najeto 140tis. a je to celkem voňavka ale ani v tom německu už to není nic moc a nebo to zaplatíš jako tady ale s jistotou že nejsou třeba sundaný km a podobně

Odesláno

Ja sem si koupil tukacku na predek. Stolice mi vysla na 7000, Pak jen plehcarina a nejaky svetla na 14 000, lak ze znamosti na 4000. Vono to pak dost naskace. Chce to hlavne poradne propocitat,co je treba jeste koupit a ne se nechat ukecat,ze se vsechno sezene za par korun a maji to na kazdym rohu. Nebejt toho perfektniho interieru a stavu ostatnich soucasti, tak bych si toho myho neprivez. Takovy husty reci,ze chladic je dobrej, ze nanej staci slapnout,von se srovna,nebo to vytahnes heverem o strom..... stoho uz sem vylecenej. Bohuzel ne vsechno vypada tak dokonale. Sou to tvoje penize. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...