dzin Odesláno 26. březen 2018 Odesláno 26. březen 2018 zdravicko chlapi menil som spojku komplet aj s pritlacnim ale ma niekto nejaku fintu ako trafit TZV spojkove lizisko lebo neviem kto to vymyslel ale nemohol tam nehat normalne lozisko ale to je komplet prichytene na pritlacaku taka plastova somarina dneska som mal prevodovku 5krat hore ale ani zasvet mi tam nechcela skocit vydlicka do toho loziska Citovat
Hafity Odesláno 26. březen 2018 Odesláno 26. březen 2018 Píšeš teda hrozně.... Jestli to dobře chápu, tak je ložisko součástí přítlačáku a nemůžeš do něj dostat vidlici, protože se ložisko vždycky pootočí tam, kam nepotřebuješ.... Řešil jsem to pomocí režné nitě.... Citovat
dzin Odesláno 26. březen 2018 Autor Odesláno 26. březen 2018 anolozisko je sucast pritlacaku teda si priviazal lozisko aby sa nekrutilo a ostalo v polohe nasmerovane na vydlicku Citovat
Hafity Odesláno 26. březen 2018 Odesláno 26. březen 2018 Je fakt, že tenhle systém je pro zpětnou montáž hroznýš.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.