Blackstar406 Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 V priručke piše že hlasitosť dopravnych informacii sa nastavuje tak že počas nich mam nastaviť hlasitosť a radio si to uloži ale mne to nefunguje napriklad počuvam cd na hlasitosti 5 a naraz mi prepne na dopravne na hlasitosť 10 čo je vela hned to stišim na hlasitosť 7 ale ono si to potom zase pri dopravnych prepne na 10 radio mam RM-2 system JBL. Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. březen 2018 Odesláno 3. březen 2018 Na iných rádiách som to robil tak, že som zapol TA, nastavil hlasitosť dal uložiť stanicu a potom stiahol hlasitosť. Citovat
Blackstar406 Odesláno 3. březen 2018 Autor Odesláno 3. březen 2018 potom ti pri dopravnych nastavilo hlasitost radio samo presne taku aka bola pri ukladani stanice ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. březen 2018 Odesláno 4. březen 2018 Ano, Niekedy som to uložil najprv bez TA, napr na 5. Potom s TA na 10. Stiahol, a bolo. Keď vysielali TA pridalo sa na 10. Skus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.