Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde koupit žárovičky do přístrojovky?

Recommended Posts

Odesláno

někde jsem viděl že se prej ty malé žárovičky do přístrojovky daj koupit i u škodovky, teda pokud se mi to neplete:myslim

kde a za kolik je kupujete? mk

Odesláno

Jj, normálně přijdeš do servisu do Škodovy a řekneš, že chceš ty malý žárovičky do přístrojofky, oni ti jich dají, kolik potřebuješ, zaplatíš a s úsměvem odejdeš :mrk. Já je tam kupoval už několikrát, protože u Peugeota mi řekli, že je nemají, že sou objednaný a že příjdou (někdy). Kolik stály si už nepamatuju, ale byly dražší než u Peugeota. A myslím si, že je mají i v jiných sevisech. Mimochodem, minimaxa je snad taky prodává.:super

Odesláno

benzika cca 8,- Kč/ks a v autodílech jsem to sehnal i za těch 7,- Kč/ks. Byla to nějaká obyčejná mototechna. Cena je samozřejmě jen za skleněnou žárovku 1,2W bez patice. Pak ještě existují žárovky přímo s paticí do přístrojovky nebo žárovky s takovýma dlouhýma fousama (např. do vypínačů) a ty jsou samozřejmě dražší (cca těch 20,-/ks).

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

benzika cca 8,- Kč/ks a v autodílech jsem to sehnal i za těch 7,- Kč/ks. Byla to nějaká obyčejná mototechna. Cena je samozřejmě jen za skleněnou žárovku 1,2W bez patice. Pak ještě existují žárovky přímo s paticí do přístrojovky nebo žárovky s takovýma dlouhýma fousama (např. do vypínačů) a ty jsou samozřejmě dražší (cca těch 20,-/ks).

Jo tak to bude ono:roll:papa

Odesláno
Původně zaslal: mk405

a u té škodovky to maj s paticí nebo bez?

výměna do staré patice asi nebude problém, co?

Já to nikdy nekupoval s paticí - ani nevim, že to jde, takže to problem neni...

Odesláno

U GM elektro, každý obchod s autodílama, na Jeremenku na burze, elektro kde prodávají součástky. Cena všech žárovek záleží na obchodě, pohybuje se od cca 5,- do 15,- za kus.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...