mk405 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 někde jsem viděl že se prej ty malé žárovičky do přístrojovky daj koupit i u škodovky, teda pokud se mi to neplete:myslim kde a za kolik je kupujete? mk Citovat
Guest MilaS Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Jj, normálně přijdeš do servisu do Škodovy a řekneš, že chceš ty malý žárovičky do přístrojofky, oni ti jich dají, kolik potřebuješ, zaplatíš a s úsměvem odejdeš . Já je tam kupoval už několikrát, protože u Peugeota mi řekli, že je nemají, že sou objednaný a že příjdou (někdy). Kolik stály si už nepamatuju, ale byly dražší než u Peugeota. A myslím si, že je mají i v jiných sevisech. Mimochodem, minimaxa je snad taky prodává. Citovat
jiri.wolf Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Dají se koupit i na benzince nebo běžně v autodílech, kupuju to za cca 7-8 Kč/ks. Citovat
chuck11 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Skus se podívat do GM,ale mají to i v některých prodejnách autodoplnků atd.Jedna stojí :myslimkolem 20 Kč Citovat
chuck11 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: jiri.wolf Dají se koupit i na benzince nebo běžně v autodílech, kupuju to za cca 7-8 Kč/ks. Kdeže to kupuješ za 7 Kč:o:o Citovat
jiri.wolf Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 benzika cca 8,- Kč/ks a v autodílech jsem to sehnal i za těch 7,- Kč/ks. Byla to nějaká obyčejná mototechna. Cena je samozřejmě jen za skleněnou žárovku 1,2W bez patice. Pak ještě existují žárovky přímo s paticí do přístrojovky nebo žárovky s takovýma dlouhýma fousama (např. do vypínačů) a ty jsou samozřejmě dražší (cca těch 20,-/ks). Citovat
mk405 Odesláno 30. leden 2006 Autor Odesláno 30. leden 2006 a u té škodovky to maj s paticí nebo bez? výměna do staré patice asi nebude problém, co? Citovat
chuck11 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: jiri.wolf benzika cca 8,- Kč/ks a v autodílech jsem to sehnal i za těch 7,- Kč/ks. Byla to nějaká obyčejná mototechna. Cena je samozřejmě jen za skleněnou žárovku 1,2W bez patice. Pak ještě existují žárovky přímo s paticí do přístrojovky nebo žárovky s takovýma dlouhýma fousama (např. do vypínačů) a ty jsou samozřejmě dražší (cca těch 20,-/ks). Jo tak to bude ono:roll:papa Citovat
Neon Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: mk405 a u té škodovky to maj s paticí nebo bez? výměna do staré patice asi nebude problém, co? Já to nikdy nekupoval s paticí - ani nevim, že to jde, takže to problem neni... Citovat
lexa Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 U GM elektro, každý obchod s autodílama, na Jeremenku na burze, elektro kde prodávají součástky. Cena všech žárovek záleží na obchodě, pohybuje se od cca 5,- do 15,- za kus. Citovat
VP605 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Taky si tam můžeš koupit LEDkové žárovičky tuším, že na http://flajzar.cz/inshop.php bys asi něco našel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.